Over BeautyGaze.nl – Ons verhaal

BeautyGaze is een haarverzorging en beauty blog over de nieuwste haarverzorging, kapsels, trends en meer. We geven informatie over nieuwe producten en ook reviews van producten die we zelf gebruikt hebben.

BeautyGaze werd opgericht door Erik den Houten. We weten hoe moeilijk het kan zijn om goede producten te vinden die echt werken. Onze missie is je te voorzien van eerlijke productrecensieszodat je kunt vinden wat het beste werkt voor jouw haartype en behoeften.

Over BeautyGaze

BeautyGaze werd in mei 2020 opgericht door Erik den Houten, die al vele jaren een schoonheidsspecialiste is.

Erik zet zich in om de beste kwaliteit producten te leveren tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf wil mensen over de hele wereld inspireren met hun hoogwaardige make-up tutorials, productrecensies, en educatieve inhoud op sociale media platforms zoals Youtube, Snapchat en Instagram.

De teamleden van BeautyGaze zetten zich in om nieuwe trends in de industrie te onderzoeken en ze sneller dan wie dan ook aan onze klanten te leveren!

Volg ons op social media:


Ons Team

Erik den Houten

Erik den Houten – Eindredacteur en Oprichter

Erik den Houten is de oprichter van BeautyGaze. Hij studeerde in 2012 af aan het Erasmus Universiteit Rotterdam in International Business, Marketing en Management. Erik houdt ervan mensen te helpen zich zeker te voelen over hun uiterlijk, want hij weet hoe belangrijk het kan zijn om zelfvertrouwen te hebben.

Als hij niet bezig is met BeautyGaze, brengt Erik tijd door met zijn vrouw en twee kinderen – ze maken graag samen wandelingen!

Stuur me een berichtje: erik@beautygaze.nl

Kimberly de Groot

Kimberly de Groot – Redacteur

Kimberly is een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Ze heeft twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan haar zijde zijn. Als ze niet bezig is met schoolwerk of bloggen over beauty, brengt ze graag tijd door met haar vriendinnen!

Stuur me een berichtje: kimberly@beautygaze.nl

Erika Jakobs

Erika Jakobs – Redacteur

Erika is een freelance schrijfster en blogger uit het noorden van Engeland die al meer dan zes jaar beautyblogs schrijft. Behalve dat ze een fervent skiër is, houdt ze in haar vrije tijd ook van hardlopen. Erika helpt graag anderen door nuttige adviezen te geven over hoe je gezond kunt blijven en er op je best uit kunt zien – ook in de winter!

Stuur me een berichtje: erika@beautygaze.nl