De 5 Beste Wenkbrauwverf

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Heb jij erg lichte wenkbrauwen en teken je deze hierdoor elke dag bij? Wellicht kan je dan een wenkbrauwverf proberen. Hierdoor zijn jouw wenkbrauwen meer aanwezig en ogen ze veel voller. Dat komt omdat de dunne uiteinden van de haartjes ook weer donker zijn, zo lijken de haartjes langer. Op deze manier hoef je minder tijd te besteden om elke dag de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Dit is zeker een goede optie om thuis salonwaardige wenkbrauwen te creëren. Klinkt verven als de perfecte optie voor jou? Lees dan zeker verder en vind de beste wenkbrauwverf voor jou.

Inhoudsopgave

Top 5

Refectocil Wenkbrauwverf

Met deze wenkbrauwverf van het merk Refectocil kan jij jouw lichte wenkbrauwen gemakkelijk verven. Ze hebben een groot assortiment aan kleuren, maar als jij de perfecte kleur niet kan vinden zijn deze kleuren ook mengbaar. Deze verf heeft maar 10 minuten inwerktijd, daarna heb jij mooie donkere wenkbrauwen. Deze kleur blijft tot wel een paar weken zitten. Om de ware werking van de verf te zien, moet je de Refectocil oxidant erbij kopen. Aangezien je de verf met oxidant mengt kan je lang met deze verf doen.

SYOSS Wenkbrauwverf

Dankzij deze SYOSS wenkbrauwverf heb jij in een handomdraai mooie wenkbrauwen. Je kunt de verf gemakkelijk aanbrengen door het handige applicatie borsteltje. Deze wenkbrauw tint is perfect voor een natuurlijke look. Deze mooie wenkbrauw look blijft tot wel 4 weken lang zitten. Je kunt deze kit voor wel 10 keer gebruiken.

Impression Wenkbrauwverf

In deze kit zit al alles wat jij nodig hebt om prachtige wenkbrauwen te creëren. In de kit zit de verfpoeder, maatbeker, instructies, menglepel en een hoge penseeltje dat je kan gebruiken om de verf aan te brengen.

Deze verfpoeder is gemaakt van henna. Zo kleur jij jouw haartjes op een natuurlijke manier. Deze verf geeft een goede dekking. Je kunt de verfpoeder gebruiken voor meer dan 20 behandelingen. Om het poeder te gebruiken dien je deze te mengen met een aantal druppels water. Als het een soort pasta is kan je dit aanbrengen. De kleur blijft ongeveer 4 tot 6 weken op de haartjes en tot 1 week op de huid.

Godefroy Wenkbrauwverf

Deze wenkbrauw kit van Godefroy dekt jouw lichte wenkbrauwen en maakt deze een stuk intenser. In deze kit zitten 20 kleur capsules, 44 ml mengvloeistof, 1 spateltje, kwastje, kommetje en een gebruiksaanwijzing. Let op, met deze verf kan je niet jouw wimpers kleuren.

De kleur blijft tot wel 6 weken zitten! Die gehele tijd hoef jij geen make-up meer op jouw wenkbrauwen te dragen. Je kunt met deze kit jouw wenkbrauwen tot wel 20 keer behandelen.  

Marie-José & Co Wenkbrauwverf

Met deze set kan je 10 keer jouw wenkbrauwen verven. In deze startset zit een hoekpenseel, mengschaaltje, pipet en een afdekgel stick. Dit laatste kan je gebruiken om jouw huid te beschermen bij het verven. Uiteraard zit er ook een gebruiksaanwijzing bij.  Deze verf blijft tot 6 weken op de haartjes zitten en voor 1 week op de huid.

Conclusie

Kijk goed naar jouw wensen. Wil je ook je wimpers verven? Zoek dan eentje waar je ook jouw wimpers mee kan verven. Wil je dat de verf lang blijft zitten? Kies dan eentje waarbij dit zo is. Wellicht ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten en vind je natuurlijke producten zoals henna veel beter. Of juist niet. Het kan allemaal.

Veelgestelde vragen

hoe lang blijft wenkbrauwverf zitten?

Dit kan bij ieder persoon en elk merk verschillen. De meeste blijven bijna een maand zitten. Hierdoor hoef je voor een lange tijd weinig make-up te gebruiken.

Hoe breng je het aan?

Dit zal ongetwijfeld per merk verschillen. Heel veel wenkbrauwen verven komen met een pakketje waar meerdere producten in kunnen zitten. Zoals een mengbakje en een kwastje. Je brengt het product met een dun hoekig kwastje aan op jouw wenkbrauwen. Als je bang bent om uit te schieten kan je vaseline langs jouw wenkbrauw rand aan te brengen. Je laat de een aantal minuten zitten, dit staat natuurlijk ook op de verpakking of gebruiksaanwijzing van het product.

Kan ik mijn wenkbrauwen verven met haarverf?

Haarverf is te agressief om rond jouw ogen te gebruiken. Dit kan je huid erg irriteren. Wenkbrauwverf werkt sneller in en is veel milder voor deze gevoelige huid.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen

Deze tekst gaat over het belang van scheerschuim. Zo weet je precies waarom deze voor velen vanzelfsprekende stap in het scheren, nou eenmaal zo belangrijk is.

In deze blogpost gaat het over de verschillende stappen uit een skincare routine. Zo weet jij precies wat voor verschillende stappen in huidverzorging er zijn.

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je jouw nagels kunt ontdoen van gellak of nepnagels. Zo kun je weer jouw natuurlijke nagels rocken óf ze klaar maken voor de volgende set nagels!

sporters

Haarverzorging voor sporters is essentieel vanwege uitdagingen zoals zweet, chloor, zout water en blootstelling aan de elementen. Basisverzorging omvat regelmatig wassen met geschikte shampoos en conditioners, terwijl specifieke strategieën zoals het dragen van een badmuts of het gebruik van leave-in conditioners kunnen helpen bij specifieke situaties. Kies natuurlijke haarverzorgingsproducten die passen bij jouw haartype en behoeften voor gezond en sterk haar, zelfs tijdens het sporten.

stralende huid voeding

Voor een stralende huid zijn voedingsstoffen als vitamines A, C, E, mineralen zoals zink en selenium, en omega-3 vetzuren essentieel. Water houdt de huid gehydrateerd. Eet groenten, fruit, vette vis en noten, en vermijd suiker, bewerkte voeding, sommige zuivelproducten, alcohol en cafeïne voor een gezonde huid.

zwanger

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om je haar zorgvuldig te verzorgen. Gebruik milde en veilige haarproducten zonder sulfaten en parabenen, was je haar regelmatig, vermijd agressieve stylingtools en chemicaliën zoals haarkleurmiddelen tijdens het eerste trimester. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met essentiële voedingsstoffen en hydrateer je haar met maskers. Hormonale veranderingen kunnen haaruitval veroorzaken, maar dit is meestal tijdelijk. Raadpleeg een arts voor aanhoudende haarproblemen.