Andrélon Kleurmasker Review: Bruin, Blond en Zwart

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Andrélon Kleurmasker

Veel vrouwen zijn best tevreden met hun eigen haarkleur. Vaak is je eigen haarkleur het mooiste bij je huid en ben je ogen. Hoewel niet iedereen hier hetzelfde over denkt, kan je eigen haarkleur vervagen. 

Dit gebeurt door de invloed van de zon, echter komt het vaak voor de de kleur van je haar vervaagt door UV straling.

Ook als je zelf wat ouder wordt kan je eigen haarkleur wat vernieuwen en vaag worden. In dat geval is het aantrekkelijk om een middel te gebruiken dat je haarkleur een oppepper geeft, waardoor het stralend en glanzend wordt. 

Precies daarvoor is het product dat we hieronder bespreken bedoeld. Er zijn inmiddels heel veel reviews en ook veel filmpjes over Andrélon kleurmasker online gekomen. 

Deze hebben nogal wat teweeggebracht. De resultaten waren in sommige gevallen namelijk, op zijn zachtst gezegd, nogal verrassend.

Wil je meer lezen over de Andrélon kleurmasker en of het iets voor jou is, lees dan verder.

Inhoudsopgave

Wat is Andrélon Kleurmasker?

Andrélon Kleurmasker Review
9.5/10 Score

Andrélon Kleurmasker

  • Op zoek naar een goede kleurmasker, dan ben je hier bij het goede adres. Deze kleurmasker is ideaal voor het versterken van je haarkleur, hoewel het niet een extreem groot verschil zal maken, is het toch waard om uit te proberen.
  • Zeker als je niet je haar opnieuw wilt verven, maar vooral een versterker zoekt. Wanneer je dit product een aantal keer hebt gebruikt, zal je direct een verschil merken, dat had ik teminste.

De Andrélon Kleurmasker is bedoeld als een kleuropfrisser voor je eigen haarkleur, daarnaast helpt het met pigmenten, met als gevolg dat het je haar niet beschadigd. 

Dit is vaak vaak terug te zien in andere haarmaskers, maar omdat deze geen gebruikmaakt van chemische ingredienten, hoef je je hier over geen zorgen te maken.

Het masker bevat arganolie en heeft daardoor ook een verzorgende werking: het geeft dus in slechts een paar minuten je haarkleur een oppepper, maar verzorgt ook je haar intensief.

Zelf heb ik na een aantal weken al gemerkt, hoewel het niet wonderbarend is, is het zeker goed omdat het geen permanente kleuring is. Het versterkt je haar en geeft een natuurlijke glans.

Tijdelijke opfrisser van je eigen haarkleur

De fabrikant noemt het kleurmasker een tijdelijke kleur opfrisser voor je haar gecombineerd met een intensieve verzorging. 

Het is beschikbaar in een pomp flesje in 7 kleuren: as blond, zomer blond, honing blond, karamel bruin, chocolade bruin, diep zwart en warm rood. 

Op het flesje staat dat de kleur tot 3 wasbeurten zichtbaar is. De verzorgende factor is de arganolie, waarmee het product verrijkt is. 

Het doel van het gebruik van het masker is volgens de fabrikant de vervaging van je kleur tegen te gaan, zonder dat je het haar permanent kleurt. Het kleurmasker is dan ook geen haarverf en bevat geen ammonia of peroxide. Je kunt het kopen bij Kruidvat en bij trekpleister. 

De voorbeelden op de website laat een inderdaad een duidelijke, maar niet spectaculaire verandering van de haarkleur zien. 

Zou ze nu het donkerbruin haar dat een warmere glans krijgt, rood haar dat net iets feller wordt en blond haar, waar het geel uitgehaald is en dat wat meer Asscher aandoet. Heel subtiel dus, niets dramatisch maar wel heel mooi.

Advies van de fabrikant

Andrélon adviseert om goed te kijken naar het kleuradvies op de website. Daar zie je een overzicht van alle kleuren waarin het product verkrijgbaar is in combinatie met haar kleuren die jij als gebruikster zou kunnen hebben. 

Er staat bij dat het niet mogelijk is om je haar lichter te maken met het kleurmasker. Ook staat er een waarschuwing over de kleuren karamel bruin, chocoladebruin, diep zwart en rood.

Deze kleuren kunnen, volgens de website van Andrélon, een ongewenst effect geven als je highlights hebt, licht blond bent of een lichte uitgroei hebt. 

In dat geval kan het lastig zijn om deze ongewenste kleur te verwijderen. 

In het kleuroverzicht zie je ook dat het kleurmasker niet geschikt is voor grijs haar. Als je je goed houdt aan deze aanwijzingen zou alles goed moeten gaan. 

Het product zou dan moeten leiden tot een prachtige haarkleur, een verbeterde versie van jezelf.

Maar hoe bevalt dit product in de praktijk?

Andrélon Kleurmasker Review
9.5/10 Score

Andrélon Kleurmasker

  • Op zoek naar een goede kleurmasker, dan ben je hier bij het goede adres. Deze kleurmasker is ideaal voor het versterken van je haarkleur, hoewel het niet een extreem groot verschil zal maken, is het toch waard om uit te proberen.
  • Zeker als je niet je haar opnieuw wilt verven, maar vooral een versterker zoekt. Wanneer je dit product een aantal keer hebt gebruikt, zal je direct een verschil merken, dat had ik teminste.

Er kwamen veel filmpjes op TikTok van Mensen die dit product uitprobeerden én het resultaat lieten zien. Het is dan ook een laaggeprijsd middel en tijdelijk was er zelfs een speciale aanbieding, waarbij de prijs nog eens gehalveerd was. 

Het kleurmasker is uitwasbaar dus iedereen ging er enthousiast mee aan de slag. Er waren dan ook veel succesvolle resultaten te zien, waarbij de eigen haarkleur echt een boost had gekregen en er mooier en glanzender uit zag. 

Maar er kwamen ook afschrikwekkende filmpjes van mensen die paars of zelfs groen haar hadden gekregen van het kleurmasker. 

Ook waren er kappers die waarschuwden voor het product. Kortom, er waren zowel hele positieve als hele negatieve reacties. 

Alleen voor de eigen haarkleur

Het kleurmasker is echt bedoeld voor een oppepper van je eigen haarkleur. Het bevat wel degelijk pigmenten en is niet bedoeld om je haarkleur te veranderen. 

Als je bijvoorbeeld lichtblond haar hebt en je probeert het zwart te maken met het haarmasker dan kun je van een koude kermis thuiskomen n eindigen met blauw haar. 

Ook leuk Natuurlijk Als je daar op uit bent maar als dat niet het geval is dan is het een onaangename verrassing. Bovendien blijkt het ook niet te herstellen te zijn, ook niet door een kapper. 

Ook waren er reacties van gebruiksters waaruit bleek dat, zelfs bij gebruik op de eigen haarkleur, dus bijvoorbeeld karamel bruin op karamel bruin, leiden tot vreemde kleur uitslagen. 

Dit zou in principe niet moeten kunnen maar het kan natuurlijk zijn dat de eigen haarkleur geen natuurlijke haarkleur was maar al eens eerder geverfd. Ook dan kan er dus een kleurreactie optreden die niet gewenst is.

Overigens waarschuwt de fabrikant hier niet voor op de website, sterker nog, volgens Andrélon kun je het kleurmasker ook op geverfd haar gebruiken. 

Uit de reviews en de voorbeelden van gebruiksters blijkt echter dat dit dus niet het geval is. Kortom, gebruik het niet op geverfd haar Als je niet voor onverwachte resultaten gaat.

Gebruiken of niet gebruiken?

Andrélon Kleurmasker Review

 

Ja! Probeer het uit

  • Al maanden ben ik bezig met het verven van me haar, maar ik wil niet maandelijks terug gaan. Dit is op lange termijn super schadelijk en om dit te voorkomen, is dit een perfect alternatief.
  • Het is niet te duur zoals veel andere maskers, daarnaast is het ook nog makkelijk te gebruiken. Ideaal voor beginners en ervaren, zelfs zonder enige kennis gebruik je deze haarmasker.

Moet je het kleurmasker dan maar links Laten liggen en het niet uitproberen? Dat is Natuurlijk de veiligste weg. 

Maar de vele voorbeelden die wel succesvol zijn zien er zo goed uit dat je Je kunt voorstellen want toch leuk is om het ook te proberen. Neem dan wel een aantal voorzorgsmaatregelen in acht.

Je kunt dit product zeker proberen, want de resultaten kunnen spectaculair mooi zijn. Blond haar kan stralend honing blond worden, rood of roodbruin krijgt een diepere rode glans,  zwart haar wordt diep zwart en glanzend. 

Het woord kleurmasker is een beetje misleidend want Het is wel degelijk echt haarverf. Bedenk dus goed dat je het, in tegenstelling tot wat beweerd wordt niet zomaar weer kunt uitwassen.

Ga ervan uit dat je er aan vast ziet komt maar dan valt het altijd mee. Laten we het erop houden dat ieder mens en ieder haar nu eenmaal anders reageert en daarom is het een goed idee om dit product gewoon even te proberen op een plukje haar dat niet opvalt dan weet je zeker hoe het uitpakt.

Conclusie

Gezien de reacties van andere gebruiksters, vraag je je misschien af wat je het beste kunt doen. 

Ons advies: Als je echt heel zeker wilt weten wat het resultaat zal zijn en hoe lang je de kleur in je haar houdt, was de pluk dan ook drie keer, of zo vaak als nodig is totdat de kleur verdwenen is. 

Je weet dan zeker dat de kleur er ook weer uitgaat en dat deze kleur niet verandert in een onverwachte tint, zoals groen, roze of paars. tenzij jij een heel avontuurlijks persoon bent, die het leuk vindt om voor onverwachte verrassingen te staan, is het verstandig om enigszins te weten waar je aan toe bent. 

Eerst proberen dus en dan pas je hele haar behandelen met dit product.

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…