Voorkom een droge huid met deze top-5 bodymilk

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


De één houdt zich er juist heel erg mee bezig en de ander doet er helemaal niks aan. Ik heb het over het verzorgen van je huid. Ondanks dat veel mensen hier niks aan doen is het toch wel erg belangrijk. Je huid is erg gevoelig en heeft daarom ook een goede verzorging nodig. Maar hoe verzorg je je huid nou goed?

Er zijn ontzettend veel verschillende verzorgingsproducten voor je huid. Zo heb je bodylotion, bodycrème, body butter, bodymilk en nog veel meer. Hieronder vind je alles over bodymilk. 

Inhoudsopgave

Waar is bodymilk goed voor?

Bodymilk zorgt net zoals de andere verzorgingsproducten voor je huid. Zo voorkomt het een droge huid maar is het ook goed voor als je al wel een droge huid hebt. Vaak wordt bodymilk aangebracht na het douchen. Dit is omdat je huid dan vochtig is en de bodymilk dan goed intrekt. Daarnaast word je huid vaak droog na het douchen en dit kan je dus voorkomen met de bodymilk.

Het hoeft niet alleen na het douchen het kan eigenlijk op elk moment van de dag ingesmeerd worden. Nu is de vraag natuurlijk welke bodymilk is nou het beste? Hieronder vind je de top 5 beste bodymilk producten.

Top 5 beste bodymilk

Bekijk hieronder de vijf beste soorten bodymilk. Op naar een voedende, gezonde huid!

Garnier bodymilk

Garnier is een bekend merk als het gaat om lichaamsverzorging. Zo heeft het merk ook hele goede bodymilk. De bodymilk is voor mensen met een erg droge huid. Zo is de crème wel zeven dagen na het aanbrengen nog steeds voelbaar.

Het zorgt voor hydratatie waardoor je huid dus niet uitdroogt. De crème trekt snel in en ruikt ook nog eens ontzettend lekker. 

Nivea bodymilk

Een merk wat natuurlijk ook niet kan ontbreken in een lijstje over lichaamsverzorging is Nivea. Deze bodymilk van Nivea bevat ook nog eens Q10. Dit is een stofje dat je huid aanmaakt en wat zorgt voor een gezonde huid.

Hoe ouder je wordt hoe minder dit stofje wordt aangemaakt wat kan zorgen voor rimpels maar deze bodymilk vult de Q10 in je huid weer aan. Verder zorgt het uiteraard voor een goede hydratatie. 

Dermolin bodymilk

De bodymilk van Dermolin is goed voor mensen met een gevoelige huid. Zo zit er geen parfum in wat extra goed is voor je huid. De crème vermindert irritaties, kalmeert de huid en zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt.

Als je huid al uitgedroogd is kan je het product dagelijks gebruiken totdat dit niet meer het geval is. Daarna kan je het uiteraard nog steeds gebruiken maar dit hoeft niet dagelijks. 

Dove bodymilk

De werking van de Dove bodymilk is diep in de huid waardoor je huid goed gevoed wordt. De werking is ontzettend lang. Dit zorgt voor een zachte en soepele huid. De crème is rijk aan voeding en zorgt goed voor je huid. Naast dat het de huid voedt, voorkomt de uitdroging. 

Sebamed bodymilk

Als je last hebt van een droge huid is de bodymilk van Sebamed ontzettend handig. Daarnaast valt de bodymilk natuurlijk ook te gebruiken als je de droge huid juist wil voorkomen in plaats van genezen. De milk voelt heerlijk aan en zorgt voor een verkoelende reactie op je huid. 

Conclusie

Er zijn ontzettend veel verschillende producten voor je lichaam. Bodymilk is een van deze lichaamsverzorgingsproducten. Heb je last van een droge huid dan is dit een perfect middel voor jou. Wil je dit juist voorkomen ook dan is bodymilk ontzettend handig.

Als je echt last hebt van een hele droge huid zou je het gebruik van bodymilk kunnen combineren met bodylotion of bodycrème.

De gehele top 5 beste bodymilk producten

Veelgestelde vragen

Is bodymilk ook voor je gezicht?

Bodymilk is niet bedoel voor je gezicht. Er zitten andere stofjes in dan in gezichtscrème. Deze stofjes zouden voor irritaties in je gezicht kunnen zorgen. Zo kunnen poriën dicht gaan zitten of het kan zelfs acne veroorzaken. 

Waar is bodymilk goed voor?

Bodymilk is voor zowel mensen met een droge huid als mensen met een gezonde huid. Dit is omdat het een droge huid heelt maar ook voorkomt. Daarnaast zijn de meest bodymilk producten geschikt voor elke huid. 

Wanneer moet je bodymilk opsmeren?

Bodymilk kan je eigenlijk op elk moment van de dag opsmeren. De beste werking is vaak na het douchen. Je huid is dan nog vochtig waardoor je huid de crème sneller opneemt. Daarnaast droogt je huid na het douchen en kan je uitdrogen daardoor voorkomen. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…