Altijd mooie nagels met deze top 5 gellak

Door: Kimberly
Geupdate op:

Heb jij ook altijd het probleem dat je een mooie nagellak op je nagels doet maar dat het binnen een dag alweer er af gaat? Misschien is gellak wel wat voor jou. Gellak heeft een wat dikkere structuur en blijft dus ook langer zitten. Veel nagelsalons gebruiken dan ook gellak.

De lak kan gebruikt worden voor zowel je natuurlijke nagels als acryl en gelnagels. Gellak heeft ook een andere een wat dikkere uitstraling dan normale nagellak. De lak droogt met een speciale uv lamp waardoor de lak hard wordt. Het kost dus wel wat meer tijd dan bij gewone nagellak maar het blijft dus ook langer zitten!

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Inhoudsopgave

Lijst met de top 5 beste gelnagellak

Méanail Gellak

Méanail heeft ontzettend veel verschillende leuke kleurtjes gellak. Zo ook dit nude pakketje. Er zitten zes verschillende lakjes is bij nude kleuren. Van een roze tinten tot witte en bruine tinten. Naast dat de kleuren ontzettend mooi zijn, blijft de lak ook nog eens twee weken zitten.

Als dat nog niet genoeg voordelen waren is de lak ook nog eens vegan en dieren proefvrij. De lak geeft een mooi glanzend effect over je nagels. Welke kleur past perfect bij jouw outfit?

Allures gellak

Al die kleurtjes zijn natuurlijk leuk maar om die goed te laten zitten met je speciale lak nodig. Zo heb je top coat, base coat en primer nodig. Allures heeft daarom dit start pakket voor beginners. Je wil de lak natuurlijk zo lang mogelijk laten zitten.

Om hiervoor te zorgen moet je eerst primer aan brengen, daarna een base coat. Deze zorgt voor de basis. Vervolgens kan je de lak zelf aan brengen en daarover moet dan nog de top coat. 

De Sera Gellak

De Sera heeft een pakketje met hele mooie pastel kleuren. Perfect voor in de lente of zomer! Maak je outfit helemaal af met deze leuke kleurtjes. De gellak is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Zo blijft de lak vaak wel twee weken zitten. 

Om gebruik te maken van deze kwaliteit heb je natuurlijk wel, primer, top coat en base coat nodig. De nagellak van De Sera kan ook in een nagelsalon gebruikt worden. Dit pakket bestaat uit de pastelkleuren, blauw, groen, roze, lila, geel en oranje.

Lovae Cosmetics Gellak

Je kan elke kleur nagellak natuurlijk dragen wanneer je wil maar vaak zie je toch de wat lichtere kleuren in de lente en zomer en de wat donkerdere kleuren in de herfst en winter. Dit pakketje is dan ook wel leuk voor in de herfst en winter. De kleuren zijn nude en donker. 

Twee van de kleuren zijn zelfs glitters. Perfect voor tijdens de kerstdagen! Wederom is het belangrijk dat je de lak niet zomaar opsmeert maar wel met primer, top coat en de base coat. Ook dan blijft hier de lak wel twee weken zitten. 

Ynch Gellac Gellak

Met dit pakket van Ynck Gellac hoef je nooit meer naar een nagelsalon om je nagels te laten doen. Vanaf nu kan je dit helemaal zelf met deze zet van Ynch Gellac.

De kleuren zijn nude en pastel. Zo zitten er kleuren als bruin en beige maar ook verschillende soorten roze. Het pakketje kan door het hele jaar gebruikt worden door de verschillende soorten kleuren die bij veel verschillende seizoenen passen. 

Gelnagellak aanbrengen

Zoals al vaker benoemd word gelnagellak op een speciale manier aangebracht. De eerste stap is om je nagel helemaal schoon te maken en klaar te maken voor de lak. Zorg er hierbij voor dat je de nagelriemen aan de zijkant duwt. Als dit klaar is kan je beginnen met de primer. Laat dit drogen en daarna kan de base coat erop. Laat deze laag drogen met de UV-lamp.

Als dit droog is kan de gellak zelf erop. Laat ook deze laag of lagen drogen onder de UV-lamp. Is dit klaar? Maak het dan helemaal af met de top coat. Laat ook deze laag onder de lamp drogen.

Gelnagellak eraf halen

Er zijn verschillende manieren om je gellak eraf te halen maar de makkelijkste en snelste manier is met aceton. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als nagellakremover. Dit is dan ook gewoon te koop bij de drogist.

Maar hoe werkt dat nou precies? Je hebt een watje nodig waar je de aceton op doet. Dit watje wikkel je om je nagel met folie erover. Wacht totdat de lak los komt te zitten.

De gehele top 5 met de beste gelnagellak

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen gellak en normale nagellak?

Gellak is wat dikker en blijft langer zitten. Gellak moet worden aangebracht op een speciale manier met primer, top coat en base coat. Daarnaast moeten de nagels opdrogen onder een speciale uv-lamp. 

 
Hoe breng je gellak aan?

Gellak kost wat meer tijd om aan te brengen maar het blijft wel langer zitten. Zo moet er eerst prime aangebracht worden, daarna base coat en daarna de nagellak en om het helemaal af te maken moet er top coat overheen.

Hoelang blijft gellak op je nagels?

De meeste gellak merken blijven minimaal twee weken zitten. Langer dan normale nagellak dus!

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…