De 5 Beste Haarverven Voor Blond Haar

Beste Haarverven Voor Blond Haar

Als je op zoek bent naar de beste haarverf voor blond haar, dan ben je aan het goede adres. Ik heb zelf meer dan 15+ verschillende soorten haarverf getest voor blond haar.

Vaak is het zo dat het erg lang duurt voordat je de juiste haarverf vindt. Daarom heb ik dit artikel gemaakt. Om het voor jou makkelijker te maken, het is wel belangrijk om altijd een goede shampoo en conditioner te gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in de 5 beste haarverven voor blond haar lees dan verder!

Hoe wij haarverven vergelijken?

Wij hebben de 5 verschillende soorten haarverf gekocht en getest. De 5 haarverven hebben we allemaal online aangeschaft, daarom hebben we ook de links er naar toe gezet in het geval dat jij ze wilt aanschaffen.

De 5 Beste Haarverven Voor Blond Haar

Hieronder zijn de 5 beste haarverven voor blond haar weergegeven. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk haarverven test en kijkt wel het best bij jouw haartype.

1. SYOSS Color Oleo Intense

Product Review Prijs
#1 Beste Keuze
98

De Syoss Color Oleo Intense is de perfecte haarverf voor blond haar. Deze haarverf werkt voor elke haartype en is super makkelijk aan te brengen. Het heeft geen ingewikkelde instructies en de resultaten zijn super.

De haarverf brengt tot wel 90% meer glans dan de andere. Wat ik zo fijn vind aan deze haarverf is dat het veel sterker aanvoelt. Je haar voelt niet zacht of beschadigd erna en dat is een key takeaway.

Veel mensen zien dit toch over het hoofd, maar het is extreem belangrijk. Vooral als je van plan bent je haar regelmatig blond te verven.

Al met al behoort deeze haarverf zeker tot de top 5. Ik raad het aan iedereen aan die van plan is haar te verven.

2. Schwarzkopf Blonde Coupe Soleil Super

Product Review Prijs
95

De scharwzkopf Blonde Coupe Soleil Super is perfect voor blondines. Het geeft een nieuwe straling en daarnaast voelt het ook zacht aan na het verven van je haar.

Dit zie je niet vaak bij veel verschillende soorten haarverf. Dat komt doordat de haarverf vaak te sterk is op de hoofdhuid. Maar bij deze is dat zeker niet het geval.

Daarom raad ik deze haarverf zeker aan. Vooral als je op zoek bent naar een goede haarverf die je haar niet super veel beschadigd. Veel van mijn vriendinnen gebruiken deze haarverf.

En zonder enige problemen. Het is ook nog is niet super duur, dus je kunt het regelmatig verven als je dat zou willen.

3. L’Oréal Paris Préférence 8.3

Product Review Prijs
93

De L’oreal Paris Preference 8.3 is een haarverf die ik super goed vind. Het haalt zeker tot de top haarverven voor blond haar en haalt de top 5 met gemak overboord.

Dit komt doordat het veel sterker is dan je zou verwachten van een haarverf. Het geeft je haar niet alleen meer glans, maar ook nog wat meer volume.

Als je van plan bent deze haarverf te gaan gebruiken, dan raad ik zeker aan om een goede conditioner te gebruiken. Een conditioner is essentieel bij het verven van je haar.

En nog steeds vergeten te veel mensen dit. Dus zorg ervoor dat je een goede shampoo en conditioner hebt voordat je je haar gat verven. Al met al is dit een hele goede haarverf en zeker aan te raden!

4. Poly Blonde Blondspray Super

Product Review Prijs
89

De Poly Blonde Blondspray Super is een haarverf dat super goed werkt op elke haar type. Door de jaren heen heb ik deze haarverf meerdere malen gebruikt toen ik mijn haar blond wilde verven.

Het maakt je haar niet alleen stralender, maar helpt ook nog is tegen een irritaties. Normaal als je je haar te veel verft, dan zul je merken dat er irritaties kunnen ontstaan bij de hoofdhuid.

Dat is niet het geval met deze haarverf en daarom raad ik het zeker aan. Daarnaast blijft de haarverf super lang zitten. Je kunt uitgaan van ongeveer 6 a 8 weken.

5. Knight & Wilson Colour Freedom Ultra-Vibrant

Product Review Prijs
85

De Knight & Wilson Colour Freedom Ultra-Vibrant is een haarverf dat geen permanente haarverf is zoals andere. Deze haarverf werkt wel super goed en werkt als een ultra conditioner haar kleur.

Het blijft zitten na een aantal weken, maar het begint meestel wel te vervagen na ongeveer 10 weken. Dit kan een minpunt zijn, maar de kleur die je eruit krijgt is niet normaal goed.

Veel mensen zijn vaak bang om hun haar te verven, maar met deze hoeft dat helemaal niet. Deze haarverf werkt super goed en je kunt er van uitgaan dat je goede resultaten krijgt.

Rituals Shampoo Sakura Review is misschien een interessant artikel voor jou!

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die jou zou kunnen helpen bij het vinden van de beste haarverf voor blond haar.

Welke haarverf voor blond haar?

Er zijn verschillende soorten haarverf. Denk maar aan een permanente of semi-permanente haarverf. Een permanente haarverf blijft vaak langer zitten dan een semi-permanente haarverf.

Wel moet je er rekening mee houden dat de permanente haarverf beter op prijs wordt gesteld dan een semi-permanente haarverf, omdat het eigenlijk als permanent vergund wordt.

Welke kleur blond?

De verschillende kleuren blond zijn natuurlijk super veel, maar de meest populaire kleuren blond zijn licht blond en donker blond. Vooral licht blond is een populaire kleur en daarom ook dat veel mensen hiervan houden.

Conclusie

Nu je bent gekomen bij het eind van dit artikel. Is het aan jou om de beste haarverf te vinden voor jouw haar type. Zorg ervoor dat je de juiste keus maakt en er goed over nadenkt.

Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email