Zorg voor hygiëne met de beste handgel: top 5

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


In 2020 zijn we er natuurlijk allemaal achter gekomen hoe belangrijk het kan zijn om je handen te desinfecteren met handgel. Misschien kan je het inmiddels niet meer zien of ruiken maar toch is en blijft het belangrijk om dit te smeren. Handenwassen is belangrijk maar je hebt natuurlijk niet altijd water een zeep bij de hand. Daarom is handgel zo handig. Die kan je overal mee naartoe nemen. 

Inhoudsopgave

De top 5 beste handgel

Hygiënisch door het leven gaan? Hieronder vind je 5 hele fijne soorten handgel! Er zijn gelukkig veel verschillende soorten handgel. Wil je weten welke de beste zijn? Hieronder vind je de top 5 beste handgel.

Lifebuoy handgel

In de handgel van Lifbuoy zit alcohol en vitamine B3. Dit zorgt voor een goede weerstand. Je kan de handgel overal mee naartoe meenemen. De gel trekt snel in waardoor het dus niet plakkerig is. De handgel zit in een handig flesje en er komt precies genoeg gel uit zodat je handen niet helemaal onder de gel zitten. 

Altin Yaprak handgel

Onbewust raak je best veel dingen aan. Of je nou in de supermarkt loop of dat je aan het werk bent, bacteriën blijven overal hangen. Met de handgel van Altin Yaprak worden je handen gelijk ontsmet waardoor al deze rondzwevende bacteriën niet op je handen blijven zitten. 

Herome Handgel

Herome heeft ontzettend veel verschillende soorten desinfectie producten. Zo ook deze desinfecterende handgel. Soms als je handgel op doet worden je handen droog of plakkerig. Dat is bij deze handgel niet het geval. De tubes zijn in verschillende groottes te verkrijgen. Zo heb je grote voor thuis of kleine om mee te nemen.

Dettol handgel

Dettol staat vooral bekent om zijn vele schoonmaakproducten. Dit zijn niet de enige producten die Dettol heeft. Zo heeft Dettol ook een hele fijne handgel die ervoor zorgt dat je handen altijd schoon zijn. Er zit geen parfum in maar toch zorgt het voor een fris gevoel op je handen. 

Hydro Chemie

En als laatste product in deze top vijf beste handgel producten staat de handgel van Hydro Chemie. De gel is vloeibaar en je hebt maar een beetje gel nodig voor een goed resultaat. Je handen blijven schoon en er zullen geen bacteriën meer rondlopen op je handen. 

handgel

De gehele top 5 beste handgel

Veelgestelde vragen

Is handgel schadelijk?

Als handgel schadelijk is wordt het natuurlijk niet verkocht. Bij handgel is het niet de bedoeling dat je het 24/7 alleen maar blijft smeren. Het is belangrijk dat je hangel aanschaft van hoge kwaliteit.

Waar moet ik opletten bij het kopen van handgel?

Als je hangel koopt moet je erop letten dat het je huid niet uitdroogt. Let er hierbij op dat er geen methanol inzit. 

Waar is handgel goed voor?

Handgel dood bacteriën en schimmels die op je handen zitten. Daarnaast maakt het je handen schoon en helpt het ontvetten. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…