De 12 Beste Krultangen Voor Dik Haar

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

22

Onderzochte
producten

Bestede uren

15

Bestede
uren

2

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

26

Opmerkingen
verzameld


Als je op zoek bent naar een krultang voor dik haar, dan ben je bij het goede artikel uitgekomen. In dit artikel vergelijken we de 12 beste krultangen voor dik haar.

De afgelopen maanden heb ik meer dan 20 verschillende krultangen getest en de 12 beste uitgekozen. Er zitten veel verschillende krultangen tussen die misschien wel voor jou werken, maar weer niet voor een ander.

Zelf ben ik een beauty enthousiast en test elke week nieuwe producten. Als je last hebt om dik haar te krullen, dan is dit het perfecte artikel voor jou!

Remington Pearl Pro Curl CI9532
ONZE FAVORIET
Remington Pearl Pro Curl CI9532
 • Pearl coating voor extra glans
 • Bevat dual voltage
 • Komt met hitte beschermende handschoenen
BaByliss 25mm Curling Tong
MEEST EFFECTIEF
BaByliss 25mm Curling Tong
 • 10 Temperatuurinstellingen
 • Ideaal voor beginners
 • Niet te zwaar in hand
Shea Moisture Raw Shea Butter Restorative Shampoo
BUDGET KEUZE
Shea Moisture Raw Shea Butter Restorative Shampoo
 • Komt met opzetstukken
 • Keramische toermalijn
 • Goede budget keuze

Inhoudsopgave

Is een goede krultang voor dik haar essentieel?

Ja, een goede krultang is essentieel voor dik haar. Vooral als je van plan bent je haar regelmatig te krullen. De meeste mensen die hun haar krullen doen het bijna dagelijks en daar is dit ook voor.

Als je je haar niet vaak krult, dan is het misschien niet nodig. Maar het is toch fijn om een krultang te hebben in het geval je het toch nodig hebt.

De 12 Beste Krultangen Voor Dik Haar

Hier onder zijn de 12 beste krultangen voor dik haar weergegeven. Zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk uitprobeert en kijkt welke het beste werkt voor jouw dikke haar.

1. Remington Pearl Pro Curl CI9532

#1
9.9/10 Score
 • Binnen 30 seconden klaar voor gebruik
 • Perfect om mee te nemen
 • Met pearl coating

De Remington Pearl Pro Curl CI9532 is de perfecte krultang voor dik haar. Niet alleen werkt het voor alle haartypes, maar geeft hij ook heel goede golvende krullen. Het duurde een tijdje voordat ik deze krultang had getest.

Maar ik ben er zeker van dat dit één van de betere krultangen is voor dik haar. Het opwarmen van de krultang duurt maar 30 seconden. Zorg er wel voor dat je een heat protection gebruikt voordat je je haar gaat krullen.

Vaak is het zo bij dik haar dat het wat langer duurt voordat de krullen tevoorschijn komen, en dat is ook bij deze tang ook zo. Maar zodra je het een aantal keren hebt gedaan wordt het echt makkelijker.

Dit is een krultang die je dagelijks kunt gebruiken zonder enige problemen. Hij schakelt ook uit na 1 uur en dat geeft toch een veilig gevoel. Ik raad deze krultang zeker aan!

2. BaByliss 25mm Curling Tong

#2
9.7/10 Score
 • 10 Temperatuurstanden
 • Perfect voor beginners
 • Zeer snel op temperatuur

De BaByliss 25mm Curling Tong is een krultang die super goed werkt voor dik haar. Het heeft maar liefst 10 temperatuurstanden wat het krullen erg makkelijk en snel maakt. Voor beginners is dit een ideaal product.

Ik heb deze krultang een tijdje geleden getest en het behoort zeker tot de 12 beste. Als je een krultang zoekt die betaalbaar is en snelle resultaten geeft, dan is een hele goede keus.

De krultang kan tot 180 graden Celsius worden opgewarmd. Dit is voor dik haar vaak al te veel, maar als je daar toch behoefte aan hebt dan moet je deze zeker uitproberen.

Wat ik zo fijn vind aan deze krultang is dat er 2 jaar garantie op zit en hij binnen 60 seconden al op temperatuur is. Dat is supersnel en heel erg handig als je snel de deur uit moet.

3. Zylo 5-1 Krultang

#3
9.5/10 Score
 • Goede kwaliteitprijsverhouding
 • Komt met opzetstukken
 • Ideaal voor dik haar

De Zylo 5-1 Krultang is een hele goede krultang voor iedere vrouw. Het geeft dik haar nieuwe look en kan erg handig zijn voor tijdens het reizen. De prijs ligt wel iets hoger dan de andere krultangen, maar als je daar het budget voor hebt dan is dit zeker een goede keus.

Veel van mijn vriendinnen gebruiken deze krultang voor dik haar, en het werkt perfect. Ze hebben er nooit problemen mee gehad. De kwaliteit is er en hij komt zelfs met handschoenen.

Niet dat je die handschoenen gaat gebruiken, maar het is toch leuk om erbij te krijgen. Door deze krultang zul je hele mooie lokken krijgen en waarschijnlijk ook complimenten van meerdere mensen.

Al met al is dit een hele goede krultang die zeker aan te raden is. Het is misschien iets duurder dan de andere krultangen, maar zeker het proberen waard.

4. Max Pro Twist 19mm Krultang

#4
9.2/10 Score
 • In 4 seconden klaar voor gebruik
 • Automatische uitschakeling
 • Klein en fijn

De Max Pro Twist 19mm Krultang is een hele goede krultang voor dik haar. Hij is gemaakt van eenvolledige keramische buis wat erg goed is voor dik haar. Dit maakt het stijlen van haar erg soepel en snel.

Als je een beginner bent, dan is dit misschien niet de goede keus. Het gebruik van deze krultang is erg lastig en dat is te merken bij beginners. Maar als je al wat meer ervaren bent, dan is dit een hele goede krultang.

Met deze krultang kun je bepaalde looks maken die je met andere krultangen niet kan. Wat ik zo fijn vind aan deze krultang is dat hij binnen 4 seconden al klaar voor gebruik is.

Als je van plan bent deze krultang aan te schaffen, dan raad ik het zeker aan. Deze krultang is iets duurder, maar voor de prijs kun je bijna geen betere vinden.

5. Remington Ci95 Pearl

#5
9/10 Score
 • Met keramische coating
 • Voor dagelijks gebruik
 • Binnen 30 seconden klaar voor gebruik

De Remington Ci95 Pearl is een krultang die binnen 30 seconden al klaar voor gebruik is. Dit is superhandig als je snel weg moet. De krultang kan tot wel 210 graden worden en dat is voor de meeste mensen teveel.

Wat ik zo fijn aan deze krultang is dat het een volledige keramische tang is. Dit staat erom bekend heel erg goed te zijn voor je haar. Vooral bij mensen met dik haar is dit een must.

Je zult het al snel merken als een krultang geen keramische coating heeft. Het enige probleem met een keramische coating is dat het erg snel kan slijten als je dagelijks je haar gaat krullen.

Maar dat neemt niet weg dat het een super goede krultang is. Als je van plan bent deze te gaan kopen, dan moet je het zeker proberen.

6. Remington Keratin Protect CI83V6

#6
8.8/10 Score
 • Automatische uitschakeling
 • In 30 seconden klaar voor gebruik
 • Temperatuur tot wel 210 graden

De Remington Keratin Protect CI83V6 is een krultang die aanbevolen wordt, omdat het hele goede lokken maakt. Je zult zien dat het na een aantal keren gebruiken al een stuk sneller gaat.

Vooral bij mensen met dik haar is de tijd die het duurt om je haar te krullen een probleem wat veel voorkomt. Het krullen van dik haar duurt erg lang en de krullen blijven niet heel de dag zitten. Deze krultang verlost je van die problemen.

Zorg er wel voor dat je in het begin rustig aan doet. Split je haar in meerdere delen en zorg ervoor dat je niks mist. Dit is super belangrijk bij het krullen van dik haar.

Daarnaast kun je altijd een heat protection gebruiken om je haar nog meer te beschermen. Op langere termijn zal dit veel problemen besparen, zoals droog of beschadigd haar.

7. BaByliss Curl Secret 2

#7
8.7/10 Score
 • Twee temperatuur instellingen
 • Automatische krultang
 • Ideaal voor beginners

De BaByliss Curl Secret 2 is een hele goede krultang voor dik haar. Deze krultang kan een groot gedeelte van je haar krullen in 1 keer. Dat zie je niet vaak bij andere krultangen.

Dat maakt deze krultang zo goed voor dik haar. Daarnaast kun je met deze krultang dun en lang haar goed krullen. Vaak is het zo bij krultangen zo dat ze dun haar lastig krullen, maar dat is niet het geval bij deze krultang.

Als je van plan bent deze krultang aan te schaffen, dan zou ik het zeker doen. Het heeft ontzettend veel goede reviews en er zijn amper slechte reviews over geschreven. Het product is wat prijziger dan anderen.

Maar dat maakt deze krultang ook specialer. Ik zou zeggen, probeer het zelf en kijk wat jij er van vindt.

8. Max Pro Twist 25mm Krultang

#8
8.5/10 Score
 • In 4 seconden klaar voor gebruik
 • Niet geschikt voor erg kort haar
 • Automatische uitschakeling

De Max Pro Twist 25mm Krultang is een hele goede krultang als je lang haar hebt. Het werkt voor alle haartypes en vooral goed bij dik haar. De krultang is binnen no-time opgewarmd en klaar voor gebruik.

Als je van plan bent deze krultang te kopen, dan raad ik het zeker aan. De krultang is binnen 4 seconden klaar voor gebruik. Ontzettend veel mensen gebruiken deze krultang.

Het werkt super goed voor dik haar en je zult dit ook merken na een aantal keren krullen. Zorg ervoor dat je een goede conditioner gebruikt om schade te beperken. Dit is essentieel als je je haar dagelijks gaat krullen.

Wat ik zo fijn vind is dat je hier handschoenen bij krijgt, dit is erg handig als je er gebruik van maakt. Veel mensen doen dit niet, maar als je wel zo’n persoon bent dan kan het erg handig zijn.

9. Carmen CT6350

#9
8.2/10 Score
 • Draaibaar snoer
 • Automatische uitschakeling
 • Meerdere opzetstukken

De Carmen CT6350 is een krultang die in 3 delen komt. Je kunt deze delen verwisselen naar persoonlijke voorkeur. De meeste mensen doen dat niet omdat het niet nodig is.

Maar als je op zoek bent naar een krultang die je haar in verschillende delen kan krullen, dan is dit de perfecte keus. Het werkt super goed met dik haar en helpt ook nog eens de krullen mooier maken.

Het bevat een keramische coating, wat ervoor zorgt dat je haar minder beschadigd raakt. De prijs is wel hoger dan bij de andere krultangen, maar voor mij was dit het zeker waard.

Als ik deze krultang opnieuw kon kopen, dan zou ik het zeker doen. Ik raad iedereen aan om deze krultang uit te proberen.

10. BaByliss The Crimper 2165CE

#10
8.1/10 Score
 • Voor meer volume
 • Geschikt voor elk haar type
 • Ideaal voor beginners

De BaByliss The Crimper 2165CE is een krultang die je hele haar in slechts enkele minuten kan krullen. Het zorgt ervoor dat het niet erg lang duurt om jouw haren te krullen. Deze krultang is ook nog goed voor het beschermen van je haar.

Deze crimper beschikt over een aantal verschillende temperatuurstanden tussen de 120° en 210°C. Zo houd je onder andere een temperatuur tussen de 130° en 210°C aan om droog, beschadigd haar te krullen.

Als je dik en stevig haar hebt dan kun je deze crimper gebruiken op een temperatuur van 120° tot 210°C. Zo kun je jouw haar perfect stylen wanneer dit nodig is én voorkom je beschadigingen aan je haar door gebruik van te hoge temperaturen.

11. GLENNA Golvenkrultang

#11
8/10 Score
 • Snel opgewarmd
 • Super licht in de hand
 • Perfect voor waves

De GLENNA Golvenkrultang is een nieuwe trend onder krultangen. Het handvat is voorzien van anti-slips stroken zodat je deze makkelijk hanteert.

De GLENNA Golvenkrultang heeft een snelheidsregelaar en warmt normaal gesproken na ca. 30 seconden op. De Golvenkrultang is een mooie krultang die bijzonder geschikt is voor elk haartype, dus ook voor al het andere dan golvend haar.

Ik heb deze krultang een aantal maanden gebruikt en de krultang is werkelijk perfect. Er zijn amper minpunten, dus ik raad zeker aan om hem uit te proberen.

12. Bombé Waver

#12
7.9/10 Score
 • Erg populair
 • Snelle golvende krullen

De Bombé Waver is krultang gemaakt voor dik haar. Deze krultang werkt goed voor allerlei verschillende haartypes. Wat ik zo fijn vind aan deze krultang is dat het erg makkelijk te gebruiken is.

Vaak is het zo bij andere krultangen dat het wat lastiger is om er gewend aan te raken, maar bij deze is dat niet zo en dat vind ik echt heel erg fijn. Als je al een langere tijd op zoekt bent naar goede krultang voor dik haar dan moet je deze zeker uitproberen. 

De krultang is 360 graden draaibaar wat het verplaatsen makkelijk maakt. Daarnaast beschadigd het je haar minimaal door de negatieve ionen.

Zorg er wel voor dat je een goede conditioner gebruikt. Hiermee voorkom je schade op langere termijn.

Aanbevolen Artikel: De 8 Beste Haarmaskers Voor Beschadigd Haar

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een aantal veelgestelde vragen die je zouden kunnen helpen bij het vinden van de beste krultang voor dik haar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een krultang voor dik haar?

Er zijn meerdere punten waar je op moet letten bij het kopen van een krultang voor dik haar. Ten eerste moet je natuurlijk kijken naar de prijs. De prijs moet niet te duur zijn en wel binnen je budget passen.

Als tweede is het belangrijk dat je een krultang koopt die de kwaliteit heeft en goed werkt voor jouw haartype. Er zijn honderden krultangen, maar niet elke krultang heeft hetzelfde effect.

Als laatste moet je kijken naar hoe lang de krultang mee gaat. Je wilt een krultang kopen die minimaal 2 à 3 jaar mee gaat.

Is een heat protection spray belangrijk?

Ja, een heat protection spray is superbelangrijk als je je haar gaat krullen. Het beschermt je haar tegen de hitte, maar helpt ook meer volume te creëren.

Conclusie

Nu je aan het eind bent gekomen van dit artikel is het aan jou om de beste krultang voor dik haar te vinden. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk verschillende producten uitprobeert en kijkt wat het beste bij jouw haartype past.

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen

Deze tekst gaat over het belang van scheerschuim. Zo weet je precies waarom deze voor velen vanzelfsprekende stap in het scheren, nou eenmaal zo belangrijk is.

In deze blogpost gaat het over de verschillende stappen uit een skincare routine. Zo weet jij precies wat voor verschillende stappen in huidverzorging er zijn.

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je jouw nagels kunt ontdoen van gellak of nepnagels. Zo kun je weer jouw natuurlijke nagels rocken óf ze klaar maken voor de volgende set nagels!

sporters

Haarverzorging voor sporters is essentieel vanwege uitdagingen zoals zweet, chloor, zout water en blootstelling aan de elementen. Basisverzorging omvat regelmatig wassen met geschikte shampoos en conditioners, terwijl specifieke strategieën zoals het dragen van een badmuts of het gebruik van leave-in conditioners kunnen helpen bij specifieke situaties. Kies natuurlijke haarverzorgingsproducten die passen bij jouw haartype en behoeften voor gezond en sterk haar, zelfs tijdens het sporten.

stralende huid voeding

Voor een stralende huid zijn voedingsstoffen als vitamines A, C, E, mineralen zoals zink en selenium, en omega-3 vetzuren essentieel. Water houdt de huid gehydrateerd. Eet groenten, fruit, vette vis en noten, en vermijd suiker, bewerkte voeding, sommige zuivelproducten, alcohol en cafeïne voor een gezonde huid.

zwanger

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om je haar zorgvuldig te verzorgen. Gebruik milde en veilige haarproducten zonder sulfaten en parabenen, was je haar regelmatig, vermijd agressieve stylingtools en chemicaliën zoals haarkleurmiddelen tijdens het eerste trimester. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met essentiële voedingsstoffen en hydrateer je haar met maskers. Hormonale veranderingen kunnen haaruitval veroorzaken, maar dit is meestal tijdelijk. Raadpleeg een arts voor aanhoudende haarproblemen.