De 5 Beste Maandverband

Door: onlino
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Iedere vrouw kent het maandelijkse feestje wel. Erg vervelend, maar je kan verschillende dingen doen om het jezelf toch nog enigszins comfortabel te maken. Maandverband is natuurlijk erg belangrijk tijdens je menstruatie, maar wat is nou eigenlijk het beste maandverband?

Maandverband mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw menstruatie. Er zijn natuurlijk erg veel soorten maandverband, maar wat is nou eigenlijk het beste maandverband? Hieronder staan de vijf beste maandverband voor jou op een rijtje, zodat jouw menstruatie toch nog iets comfortabeler voor je wordt. 

Inhoudsopgave

Volledige lijst met de vijf beste maandverband

Always Maandverband

Deze maandverband van Always zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over doorlekken. Dit maandverband heeft namelijk beschermrandjes waardoor lekken wordt voorkomen. 

Ook geurtjes worden geneutraliseerd, wat wel zo fijn is tijdens je menstruatie. Op deze manier kun jij de dag schoon en fris doorkomen. Ook is dit maandverband dun, waardoor je het minder voelt zitten, wat natuurlijk wel zo fijn is!

Libresse Maandverband

Ook al is dit maandverband erg dun, biedt dit maandverband van Libresse de optimale bescherming. Het zit comfortabel en zorgt ervoor dat jij je tijdens je menstruatie geen zorgen hoeft te maken om door te lekken. 

Dit maandverband is voorzien van vleugels waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het gaat schuiven. De toplaag zorgt ervoor dat je intieme zone kan ademen en het perfect aansluit aan je lichaam.

Kotex Maandverband

Ben jij op zoek naar een maandverband dat je door de zwaardere dagen van je menstruatie heen helpt? Dan is deze maandverband van Kotex ideaal voor jou. 

Ook al is dit maandverband extra lang en dik zit hij comfortabel en is hij niet voorzien van een parfum, maar van een katoen zachte bovenlaag. Dit is een groot voordeel voor vrouwen met een gevoelige huid. Ook is deze maandverband geschikt om te gebruiken als kraamverband.

Always Maandverband

Ook in de nacht is het natuurlijk van groot belang dat je goed beschermd bent. Daarom is Always ook voorzien van maandverband voor in de nacht. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om te lekken in de nacht. Het fijne aan van dit maandverband is dat de achterkant groter zodat jij gewoon in je eigen positie kan slapen. 

Ook de vleugels spelen hierbij een grote rol, aangezien hij hierdoor op zijn plek blijft. Al met al is dit Always maandverband erg absorberend, zodat jij comfortabel je nachtrust kan pakken wat natuurlijk erg belangrijk is tijdens je menstruatie.

Libresse Maandverband

Ook Libresse is voorzien van maandverband voor in de nacht. De speciale voor- en achterkant zorgt ervoor dat jij de nacht beschermd bent tegen lekken, ook de vleugels zorgen ervoor dat het maandverband nergens heen kan. 

Het maandverband is voorzien van een drievoudige bescherming en een absorberende kern waardoor lekken verleden tijd is. 

Waarom maandverband niet mag ontbreken tijdens jouw menstruatie

Tijdens je menstruatie krijg je te maken met bloedverlies, het kan zijn dat je niet zo’n erge flow hebt, of juist een heftige flow. Maandverband zorgt ervoor dat het bloed wordt opgevangen en dat niet je hele onderbroek verpest. 

Ook een tampon zorgt ervoor dat het bloed optimaal wordt opgevangen, maar toch kan een tampon tijdens je menstruatie vervelend zijn of niet helemaal lukken met inbrengen. Daarom is het handig om altijd wat maandverband in huis te hebben tijdens je menstruatie.

Conclusie

Zoals hierboven al benoemd werd mag maandverband echt niet ontbreken tijdens jouw menstruatie. Je wilt natuurlijk niet dat al jouw onderbroeken onder het bloed komt te zitten. Daarom is maandverband geen overbodige luxe. 

Ben jij er nog niet helemaal uit welke maandverband het beste voor jou is? Hieronder komen ze nog een keer voor je op een rijtje.

Veelgestelde vragen

Kan maandverband irritatie veroorzaken?

Ja, dit kan maar komt niet vaak voor. Heb je hier toch last van dan is het van belang om maandverband zonder parfum aan te schaffen.

Hoe vaak moet je maandverband verwisselen?

Dit ligt er natuurlijk aan hoe heftig je flow is, meestal wordt maandverband na vier uur vervangen.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van maandverband?

Allereerst is het van belang om te weten hoe heftig jouw menstruatie is, op deze manier weet je welke dikte maandverband je nodig bent. Ook is het handig om te weten of het maandverband voorzien is van vleugels of niet en wat hierbij jouw voorkeur is.

Plaats een reactie

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…