De 5 Beste Maandverband

Door: onlino
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

41

Onderzochte
producten

Bestede uren

30

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Iedere vrouw kent het maandelijkse feestje wel. Erg vervelend, maar je kan verschillende dingen doen om het jezelf toch nog enigszins comfortabel te maken. Maandverband is natuurlijk erg belangrijk tijdens je menstruatie, maar wat is nou eigenlijk het beste maandverband?

Maandverband mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw menstruatie. Er zijn natuurlijk erg veel soorten maandverband, maar wat is nou eigenlijk het beste maandverband? Hieronder staan de vijf beste maandverband voor jou op een rijtje, zodat jouw menstruatie toch nog iets comfortabeler voor je wordt. 

Volledige lijst met de vijf beste maandverband

Always Maandverband

Deze maandverband van Always zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over doorlekken. Dit maandverband heeft namelijk beschermrandjes waardoor lekken wordt voorkomen. 

Ook geurtjes worden geneutraliseerd, wat wel zo fijn is tijdens je menstruatie. Op deze manier kun jij de dag schoon en fris doorkomen. Ook is dit maandverband dun, waardoor je het minder voelt zitten, wat natuurlijk wel zo fijn is!

Libresse Maandverband

Ook al is dit maandverband erg dun, biedt dit maandverband van Libresse de optimale bescherming. Het zit comfortabel en zorgt ervoor dat jij je tijdens je menstruatie geen zorgen hoeft te maken om door te lekken. 

Dit maandverband is voorzien van vleugels waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het gaat schuiven. De toplaag zorgt ervoor dat je intieme zone kan ademen en het perfect aansluit aan je lichaam.

Kotex Maandverband

Ben jij op zoek naar een maandverband dat je door de zwaardere dagen van je menstruatie heen helpt? Dan is deze maandverband van Kotex ideaal voor jou. 

Ook al is dit maandverband extra lang en dik zit hij comfortabel en is hij niet voorzien van een parfum, maar van een katoen zachte bovenlaag. Dit is een groot voordeel voor vrouwen met een gevoelige huid. Ook is deze maandverband geschikt om te gebruiken als kraamverband.

Always Maandverband

Ook in de nacht is het natuurlijk van groot belang dat je goed beschermd bent. Daarom is Always ook voorzien van maandverband voor in de nacht. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om te lekken in de nacht. Het fijne aan van dit maandverband is dat de achterkant groter zodat jij gewoon in je eigen positie kan slapen. 

Ook de vleugels spelen hierbij een grote rol, aangezien hij hierdoor op zijn plek blijft. Al met al is dit Always maandverband erg absorberend, zodat jij comfortabel je nachtrust kan pakken wat natuurlijk erg belangrijk is tijdens je menstruatie.

Libresse Maandverband

Ook Libresse is voorzien van maandverband voor in de nacht. De speciale voor- en achterkant zorgt ervoor dat jij de nacht beschermd bent tegen lekken, ook de vleugels zorgen ervoor dat het maandverband nergens heen kan. 

Het maandverband is voorzien van een drievoudige bescherming en een absorberende kern waardoor lekken verleden tijd is. 

Waarom maandverband niet mag ontbreken tijdens jouw menstruatie

Tijdens je menstruatie krijg je te maken met bloedverlies, het kan zijn dat je niet zo’n erge flow hebt, of juist een heftige flow. Maandverband zorgt ervoor dat het bloed wordt opgevangen en dat niet je hele onderbroek verpest. 

Ook een tampon zorgt ervoor dat het bloed optimaal wordt opgevangen, maar toch kan een tampon tijdens je menstruatie vervelend zijn of niet helemaal lukken met inbrengen. Daarom is het handig om altijd wat maandverband in huis te hebben tijdens je menstruatie.

Conclusie

Zoals hierboven al benoemd werd mag maandverband echt niet ontbreken tijdens jouw menstruatie. Je wilt natuurlijk niet dat al jouw onderbroeken onder het bloed komt te zitten. Daarom is maandverband geen overbodige luxe. 

Ben jij er nog niet helemaal uit welke maandverband het beste voor jou is? Hieronder komen ze nog een keer voor je op een rijtje.

Veelgestelde vragen

Kan maandverband irritatie veroorzaken?

Ja, dit kan maar komt niet vaak voor. Heb je hier toch last van dan is het van belang om maandverband zonder parfum aan te schaffen.

Hoe vaak moet je maandverband verwisselen?

Dit ligt er natuurlijk aan hoe heftig je flow is, meestal wordt maandverband na vier uur vervangen.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van maandverband?

Allereerst is het van belang om te weten hoe heftig jouw menstruatie is, op deze manier weet je welke dikte maandverband je nodig bent. Ook is het handig om te weten of het maandverband voorzien is van vleugels of niet en wat hierbij jouw voorkeur is.

Plaats een reactie

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
Badspons

Vind jij het ook zo fijn om in bad te zitten? Heerlijk jezelf verwennen in een warm bad met een badolie erbij. Verwen jezelf met een heerlijk spa dagje in…

Tandenborstel

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je je tanden goed verzorgd. Je gebit moet gezond blijven anders kan dit voor problemen zorgen. Daarom is het van belang dat je met…

Opzetstukje

Heb je een elektrische tandenborstel? Dan is het belangrijk dat je het opzetborsteltje vaak genoeg verwisselt. Zo wordt het aangeraden om dit elke drie maanden te doen. Daarnaast is het…

Wil jij een heerlijk bad nemen en echt even een me-time moment hebben? Dan mag badolie natuurlijk niet ontbreken. Badolie zorgt namelijk niet voor een schuimbad, maar wel een heerlijk…

Iedere vrouw kent het wel, het maandelijkse feestje. Maar wist je dat je best veel geld kan besparen als je geen tampons of maandverband hoeft te kopen? Menstruatiecups zijn namelijk…

handgel

In 2020 zijn we er natuurlijk allemaal achter gekomen hoe belangrijk het kan zijn om je handen te desinfecteren met handgel. Misschien kan je het inmiddels niet meer zien of…