Nette en verzorgde nagels? Bekijk deze 5 beste nagelknippers

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

beste nagelknippers

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Wil je jouw eigen nagels graag van een nette en verzorgde look voorzien? Dan is het belangrijk dat je deze goed verzorgt en bijhoudt. Dit houdt in: het verzorgen van de nagelriemen en de nagels zelf. Je kunt de nagels korter vijlen, maar ook afknippen. 

Inhoudsopgave

De 5 Beste nagelknippers 

Om nette, gezonde en verzorgde nagels te hebben moet je deze goed bijhouden. Hier heb je een goede nagelknipper voor nodig, daarom volgen hier de 5 beste nagelknippers.

FreshDragon Nagelknipper

In deze set van FreshDragon krijg je een nagelknipper en een handige nagelvijl. De nagelknipper loopt mee met de ronding van jouw nagel waardoor je ze mooi af kunt knippen. Dit is zeker geen slappe nagelknipper, hij heeft een opening van 15mm en kan door de dikste nagels heen komen. 

Obioli Nagelknipper 

Ook deze nagelknipper van Obioli knipt met gemak door jouw dikke en harde nagels heen. Door het fijne design hoef je weinig kracht te zetten om jouw nagels af te knippen. Hij is erg stevig en gaat zo jaren mee. Ook bij deze nagelknipper krijg je een handige nagelvijl en een bewaardoosje. 

Fesio Nagelknipper 

Dit is een driedelige set van Fesio. Hierbij krijg je twee nagelknippers en een nagelvijl. De nagelknippers hebben een fijn antislip laagje, zodat je veel grip hebt tijdens het knippen. Het is een duurzaam design, hierdoor kan je hem langdurig gebruiken. 

AndroitGoods Nagelknipper 

Wanneer je last hebt van kalknagels of ingegroeide nagels heb je wellicht meer baat bij een andere vorm nagelknipper. Dan kan een nageltang wat handiger zijn. De tang is erg scherp en door het goede design blijft deze dat ook. Deze nagelknipper ligt ook nog eens fijn in de hand waardoor je precies kunt werken. 

XYZ Goods Nagelknipper

In deze set krijg je drie zwarte nagelknippers, hierdoor zullen jouw nagels er netjes uitzien. De twee kleine knippers zijn voor jouw handen terwijl de grote knipper voor jouw teennagels is. Hij heeft een uniek design waardoor je hem goed vast kunt houden én je kunt ze aan je sleutelbos hangen. Zo heb je altijd een nagelknipper bij je! 

Conclusie 

Het is moeilijk om een onderscheid te maken tussen alle nagelknippers, omdat ze meestal wel hetzelfde zijn en kunnen. Vooral als je gewone gangbare nagels hebt die je makkelijk af kunt knippen zal het niet veel uitmaken welke knipper je kiest. Bijj ingegroeide teennagels of dikke kalknagels maakt dit wel uit, aangezien je hier vaak niet makkelijk doorheen komt. 

Veelgestelde vragen 

Waarom heeft een nagelknipper een ronde vorm? 

Een nagelknipper heeft een ietwat ronde vorm, zodat je gemakkelijk meegaat met de natuurlijke shape van je nagels. 

Hoe gebruik je een nagelknipper?

Je legt jouw nagel in / onder de knipper en duwt tegelijkertijd op de hendel, zo wordt jouw nagel geknipt. 

Wanneer knip ik mijn nagels?

Dit verschilt natuurlijk met of je iemand bent die graag lange nagels wilt of iemand die dat niet wilt. Iedereens nagels groeien ook op een ander tempo waardoor er niet echt een vaste tijd is om jouw nagels te knippen. Als je ze graag kort en netjes wilt houden probeer ze dan elke 1 a 2 weken te knippen. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…