Verzorgde nagels vanuit huis? Bekijk hier de 5 beste nagelvijlen

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

41

Onderzochte
producten

Bestede uren

30

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Verzorg jij jouw nagels graag thuis? Dan zijn een nagelriemduwer of bokkenpootje en een vijl alles wat jij nodig hebt om jouw nagels netjes te houden. Natuurlijk maakt een mooi nagellak of zelfs een gellak de look helemaal af.

Hoe vijl je jouw nagels?

Afhankelijk van welke vorm je wil, moet je de vijl tegen jouw nagel houden. Wil je graag een natuurlijke almond shape? Dan dien je met de nagel mee rond te vijlen. Veel mensen vijlen op een zagende manier, maar dit is niet aan te raden aangezien je zo tegen de richting in gaat en haakjes kan creëren.

Hieronder staan de 5 beste nagelvijlen

Simver Nagelvijl 

Dit is een elektrische nagelvijl. Deze kan verschillende rollen vervullen aangezien hij meerdere opzetstukjes heeft. Hij trilt niet en heeft een aanpasbare snelheid. Deze nagelvijl is geschikt voor alle soorten nagels. 

Solingen Nagelvijl

Deze diamantvijl van het merk Solingen is geschikt voor alle nagels. Hij heeft een fijne en normale kant om mee te vijlen. Ook heeft deze een lange levensduur, omdat hij gemaakt is van goede materialen. Met de spitse punt kan je jouw nagels schoonmaken. 

Herome Nagelvijl 

Dit is een glazen nagelvijl van het merk Herome. Met deze glazen vijl voorkom je haakjes of splijtingen in jouw nagels. Het is een hygiënische vijl dat je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen. En aangezien hij jouw nagels niet beschadigd krijg je geen water en bacteriën in je nagels.

ISO Products Nagelvijl 

Dit is een nagelvijl met meerdere functies. Het is een 6 in 1-nagelvijl. Hiermee vorm je jouw nagels, maak je ze korter, pas je ze aan, reinig je ze, maak je ze glad en polijst je jouw nagels. Deze vijl heeft een stevige grip waardoor je dit gemakkelijk kan doen. 

Bellaline Nagelvijl

Bij deze nagelvijl krijg je meerdere in 1 keer. Hij is erg sterk en je kunt zelfs kunstnagels vijlen. Je hebt twee verschillende kanten. Met de ene kun je hem in vorm krijgen en met de andere kan je hem mooi afwerken. 

Conclusie

Nu heb je een aantal verschillende vijlen gezien. Weet je al welke je gaat kiezen? Natuurlijk kies je degene die het beste bij jou past. De verschillende vijlen hebben allemaal verschillende kwaliteiten. Een elektrische is bijvoorbeeld meer geschikt voor op nepnagels, als je deze wel op je natuurlijke nagels gebruikt moet je hier heel voorzichtig mee zijn.

Veelgestelde vragen

Waarom je nagels vijlen?

Je nagels kunnen na verloop van tijd scheef of hobbelig er uit zien. Dan is het mooi om ze netjes te vijlen.

Wat voor soorten vijlen zijn er?

Je hebt een klassieke diamantvijl, een glazen vijl een elektrische vijl en bijvoorbeeld een kartonnen vijl. Ook bestaan er vijlen met andere kantjes er op die andere taken vervullen.

Wat voor vormen nagels zijn er? 

Je kunt jouw nagels in verschillende vormen vijlen. Je kunt ze bijvoorbeeld vierkant vijlen of als een ovaal, je hebt ook vormen als een amandel vorm of een stiletto bijvoorbeeld. Je kunt jouw nagel dus in verschillende vormen vijlen. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
Baardborstel

Een baard groeien en onderhouden wordt vaak onderschat, maar er is veel voor nodig. Zo moet je goed je baardhaar verzorgen. Dit kan onder andere met een baardborstel. Maar welke…

Het kopen van een baardstijltang die bij jou past kan erg lastig zijn. Het is erg belangrijk dat je er één kiest die bij jouw huid en baardhaar past. Zo…

Scheerkwast

Scheerkwasten zijn niet makkelijk te kiezen. Er zijn heel veel scheerkwasten die allemaal weer andere kwaliteiten hebben. De ene heeft weer ander haar dan de ander. En ook hebben ze…

Baardtrimmer

Een goede baard- en huidverzorging is erg belangrijk. Het hebben van een goede baardtrimmer kan daarbij niet ontbreken. Door het hebben van een goede trimmer beschadigt de huid niet, maar…

glycerine zeep

Er is niks belangrijker dan goed voor jezelf zorgen. Van heerlijke body butter tot lekkere douchegel waarmee je jezelf kan verwennen. Naast dat het belangrijk is om jezelf te verwennen,…

beste shampoo voor pluizig haar

Ben je op zoek naar de 8 beste shampoos voor pluizig haar? Zorg er dan voor dat je één van de onderstaande shampoos kiest, want zodra je een shampoo koopt…