De 5 Beste Nepnagels

Door: Kimberly
Geupdate op:

Je kent het wel, je wilt lekker een ander nagel maar je bent bang dat het je eigen nagels aantast en het is eigenlijk ook best wel veel werk. Ook met echte nagels moet je het blijven onderhouden en heb je er veel meer moeite mee. Gelukkig voor onze mooie nagels zijn er ook nepnagels verzonnen. Hieronder lees je de vijf beste soorten nepnagels

Allemaal nepnagels

Inhoudsopgave

Lijst met de top vijf beste nepnagels

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Levay nepnagels

Deze fijne nepnagels van Levay zijn ideaal om te gebruiken om nagels te zetten. Je kunt met deze set zowel acrylnagels zetten als poly nagels. De set is erg gemakkelijk te gebruiken en ook erg stevig.


Wat nog meer goed is aan de set? De nagels zijn helemaal transparant, hierdoor heb je geen last van een andere ondertoon en kun je gemakkelijk de nepnagels lakken in een mooie kleur.

Royala plaknagels

De mooie nepnagels van Royala zijn gemakkelijk op de nagels te zetten. Verder zijn ze te verkrijgen in allerlei verschillende maten. Ook krijg je een bakje erbij waar je alle nagels in kwijt kunt. 

De nagels zijn doorzichtig waardoor je geen ondertoon krijgt. De nepnagels zijn geschikt voor wanneer je een beginner bent met nagels of wanneer je al een echte professional bent. 

Knapzeker nepnagels

Deze mooie nagels van Knapzeker zijn ideaal om te gebruiken voor wanneer je nagels bij jezelf wilt zetten of bij iemand anders. De nagels zijn doorzichtig en dus heb je ook geen ondertoon op de nagels zitten.

In het pakket van Knapzeker zitten maar liefst 240 soorten nagels. De plaknagels zijn te verkrijgen in twaalf verschillende soorten maten. Je kunt ze gemakkelijk op de nagel plakken door middel van nagellijm en een vijl.

Nail Tabs plaknagels

Nail Tabs heeft nu erg leuke nepnagels voor je handen. Je kunt gemakkelijk de nagels op je eigen nagels plakken en daarmee je nagels mooi pimpen. Verder kun je de nagels bijvijlen als dat nodig mocht zijn, helemaal je eigen keuze.

Verder zijn de nagels een mooie roze kleur die helemaal bij de zomer en de lente past. Ook blijven de nagels erg goed zitten en hoef je geen zorgen te maken dat de nagels eraf vallen.

Broadway nepnagels

De mooie nagels van Broadway is erg fijn voor je nagels. Deze nagels lijken namelijk erg op je eigen nagels en daardoor is het ook erg mooi om ze te gebruiken. Daardoor lijken ze ook erg natuurlijk en lijken je nagels ook een stuk mooier en schoner.

Ook zijn de nagels erg gemakkelijk op te plakken. Je bent dus binnen no time klaar om de nagels erop te plakken. Verder blijven de nagels ook erg goed zitten en hoef je je geen zorgen te maken dat ze er snel afvallen.

5 stappen om nepnagels op je nagel te zetten

  • Doe nagellijm op de nepnagel;
  • Druk de nagelriem naar beneden door middel van de nepnagels;
  • Plak nu de nepnagel op je nagel;
  • Druk de nepnagel goed aan zodat het goed blijft zitten;
  • Geniet nu van fantastische nepnagels.

Conclusie

Er zijn genoeg redenen te verzinnen om te kiezen voor plaknagels. Je kunt namelijk zelf je nagels zo mooi maken zoals je dat zelf graag wilt hebben. Met nepnagels heb je het voordeel dat je niet zelf hoeft te lakken en je nagels nog hoeft te verzorgen, je hoeft ze namelijk alleen maar op te plakken. Het kan dus erg gemakkelijk en handig.

Gehele lijst met de top vijf beste nepnagels

Veelgestelde vragen

Kan je douchen met nepnagels?

Ja natuurlijk kan je douchen met nepnagels op. Wel moet je wachten met douchen net nadat je de nagels hebt opgeplakt anders kan het er wel afgaan.

Hoe haal ik de nepnagels van mijn handen af?

Je kunt de plaknagels heel gemakkelijk van je handen afkrijgen. Je hoeft namelijk alleen maar nagellak remover in een bakje doen. Wanneer je dat gedaan hebt moet je je handen vijftien tot twintig minuten laten weken waardoor de lijm zachter wordt. Als het zacht geworden is, kun je de nagels gemakkelijk eraf halen.

Hoelang blijven plaknagels zitten?

De plaknagels blijven over het algemeen een week goed zitten. Ook zijn er nepnagels van goede kwaliteit die kunnen natuurlijk wel langer blijven zitten.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…