Last van neushaar? Dit zijn de beste neushaartrimmers

Door: Kimberly
Geupdate op:

De één heeft er last van en de ander heeft er helemaal geen last van. Neushaar is iets wat per persoon heel erg verschilt. Heb je veel neushaar en wil je daarvan af? Dan kan je dit doen met een neushaartrimmer. Dit zijn speciale apparaatjes die je neushaar op een simpele en pijnloze manier verwijderen. Het is een soort scheermesje die ronddraait.

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

41

Onderzochte
producten

Bestede uren

30

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


De top 5 beste neushaartrimmers

Wat is een neushaartrimmer nou eigenlijk precies? Een neushaartrimmer is ontzettend handig. Het gaat enorm makkelijk en het ook nog eens zonder pijn. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je één hebt van goede kwaliteit. Daarom vind je hieronder de top vijf beste neushaartrimmers. 

Philips neushaartrimmer

Als je je neushaar gemakkelijk wilt verwijderen dan kan dat perfect met de trimmer van Philips. Over het scheermesje zit een soort kap waardoor de mesjes niet tegen je huid aan zullen komen. De trimmer is ook nog eens waterdicht zodat je hem onder de kraan kan afspoelen. 

Panasonic neushaartrimmer

Panasonic heeft een neushaartrimmer van hele hoge kwaliteit. De haartjes worden snel en makkelijk verwijdert en dit zonder dat je er iets van voelt. De trimmer is bedoeld voor gezichtshaar. Dit betekent dat je hem niet alleen voor neushaar maar ook voor bijvoorbeeld oor haar of wenkbrauwen kan gebruiken. 

BabylissMEN neushaartrimmer

Het scheermesje van BabylissMEN draait rustig rond waardoor je neusharen geschoren worden. Dit is uiteraard geheel pijnloos. Dit scheermesje kan je van de trimmer afhalen zodat je hem gemakkelijk schoon kan maken. 

Remington neushaartrimmer

Deze trimmer van Remington is extra handig want je kan hem niet alleen gebruiken voor neushaar maar ook voor je oorhaar en je wenkbrauwen. Je kan hem goed schoonmaken want de trimmer kan tegen water. 

Histic neushaartrimmer

Histic heeft een hele handige 4 in 1 trimmer. Er zitten vier verschillende mesjes bij die je kan gebruiken voor je neushaar, oorhaar, wenkbrauwen en ook nog eens voor je baardhaar. Zo hoef je niet allemaal verschillende producten te kopen maar heb je alles in een. 

Veelgestelde vragen

Is een neushaartrimmer alleen voor je neus?

Een neushaartrimmer wordt ook wel een gezichtstrimmer genoemd. Dit betekent dat je het vaak ook voor je oor haar en wenkbrauwen kan gebruiken. Maar dit verschilt wel per trimmer. 

Hoe werkt een neushaartrimmer?

Een neustrimmer heeft een soort scheermesje wat ronddraait. Veel trimmers hebben een kap om deze mesjes heen zodat de mesjes zelf niet in contact zijn met je huid. 

Waar moet ik opletten bij het kopen van een neushaartrimmer?

Als je een neustrimmer koopt is het belangrijk om een te kopen die van goede kwaliteit is. Doe je dit niet? Dan is de kans groot dat je huid beschadigd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat je de bovenkant er af kan halen zodat je hem schoon kan maken.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
Baardborstel

Een baard groeien en onderhouden wordt vaak onderschat, maar er is veel voor nodig. Zo moet je goed je baardhaar verzorgen. Dit kan onder andere met een baardborstel. Maar welke…

Het kopen van een baardstijltang die bij jou past kan erg lastig zijn. Het is erg belangrijk dat je er één kiest die bij jouw huid en baardhaar past. Zo…

Scheerkwast

Scheerkwasten zijn niet makkelijk te kiezen. Er zijn heel veel scheerkwasten die allemaal weer andere kwaliteiten hebben. De ene heeft weer ander haar dan de ander. En ook hebben ze…

Baardtrimmer

Een goede baard- en huidverzorging is erg belangrijk. Het hebben van een goede baardtrimmer kan daarbij niet ontbreken. Door het hebben van een goede trimmer beschadigt de huid niet, maar…

glycerine zeep

Er is niks belangrijker dan goed voor jezelf zorgen. Van heerlijke body butter tot lekkere douchegel waarmee je jezelf kan verwennen. Naast dat het belangrijk is om jezelf te verwennen,…

beste shampoo voor pluizig haar

Ben je op zoek naar de 8 beste shampoos voor pluizig haar? Zorg er dan voor dat je één van de onderstaande shampoos kiest, want zodra je een shampoo koopt…