Dit zijn de 5 beste opzetstukjes voor je elektrische tandenborstel

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Heb je een elektrische tandenborstel? Dan is het belangrijk dat je het opzetborsteltje vaak genoeg verwisselt. Zo wordt het aangeraden om dit elke drie maanden te doen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een opzetborstel van hoge kwaliteit hebt. Je tanden zijn erg belangrijk en daarom moeten ze goed verzorgd worden. 

Top 5 beste opzetborstels

Het is natuurlijk belangrijk om je tanden goed te verzorgen. Hieronder vind je de top 5 beste opzetstukjes voor een elektrische tandenborstel. 

Oral-B opzetborstel

De opzetborstels van Oral-B kwamen in 2020 als beste uit de test. De borstels zelf zijn rond en zorgen voor schonere tanden en het verzorgd je tandvlees waardoor die gezond blijft.

Er zitten maar liefst 10 opzetborstels bij waardoor je er wel een tijdje mee vooruit kan. Zo moet je elke drie maanden een nieuw opzetborsteltje gebruiken. 

Philips opzetborstel

De opzetstukjes van Philips reinigt je tanden tot op de puntjes nauwkeurig. De aanslag op je tanden wordt verwijderd waardoor je tanden binnen een paar dagen al witter worden.

Het handige aan deze borstel is dat je precies kan zien wanneer aan vervanging toe is. Op het moment dat de blauwe haartjes wit worden moet hij vervangen worden. 

Areno opzetborstel

Ook Areno heeft ontzettend veel handige opzetborstels voor op je elektrische tandenborstel. De haartjes zijn ontzettend dun wat zorgt voor een extra goede verzorging.

Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je kan er drie maanden mee doen. De borstels zelf zijn rond en er zitten er acht in de verpakking.

Dupont opzetborstel

Met dit pakket opzetborstels van Dupont kan je jaren vooruit. Je kan kiezen tussen een pakket met acht, twaalf of maar liefst 24 opzetstukjes. De haartjes zijn extra lang en dun waardoor je tanden supergezond blijven. Doordat de haartjes zo lang zijn kunnen ze op alle plekjes komen. 

Jamalu opzetborstel

Als laatste in deze lijst met de vijf beste opzetborstels voor je elektrische tandenborstel zijn de opzetborsteltjes van Jamalu. Ze zijn ontzettend gemakkelijk te installeren. In dit pakket zitten acht opzetstukjes waar je drie maanden mee kan doen. De borstels zorgen voor hygiëne en schonere tanden. 

De gehele top 5 beste opzetstukjes

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je een opzetborstel verwisselen?

Tandartsen raden aan om je opzetstukje elke drie maanden te verwisselen. Zo blijft de kwaliteit goed en worden je tanden goed verzorgt. 

Wat is het verschil tussen een elektrische en gewone tandenborstel?

Bij een elektrische tandenborstel gaan de haartjes met een harde snelheid over je tanden. Hierdoor worden je tanden nog beter verzorgt dan met een normale tandenborstel. 

Zit er verschil tussen verschillende opzetstukjes?

Er zit zeker verschil tussen opzetstukjes. Zo is de ene voor een normaal gebit terwijl je ook opzetstukjes hebt voor een extra gevoelig gebit of die bedoeld zijn voor ontstoken tandvlees. Kijk daarom goed welk opzetstukje bij jou past.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
tandenpoetsen met houtskool

Wittere tanden is iets wat veel mensen graag zouden willen. Iets wat tegenwoordig in veel beautyproducten zit verwerkt, is houtskool en nu dus ook in tandpasta. De vraag die veel…

donkere kringen en strepen onder oog

Iets waar veel mensen onzekerheid over hebben zijn zwarte kringen en strepen onder de ogen. Zij vragen zich dan ook af hoe die kringen en strepen onder de ogen komen….

vette huid

Een vette huid is iets wat veel mensen geen fijn gevoel vinden. Mensen beschouwen het als snel als iets wat erg vies is. Maar wat doet je huid, hoe kom…

tips voor haargroei

Je haar groeit natuurlijk eindeloos door. Een haar groeit gemiddeld 2 tot 6 jaar, daarna valt je haar uit. Een haar groeit ongeveer één centimeter per maand. Iedereen heeft verschillende…

tips tegen vettig haar

Veel mensen vinden vettig haar een van de meest vervelende dingen. Het begint te jeuken, je voelt je vies en zo krijg je je haar niet mooi in model. Maar…

Eyeliner

Vind je je uitstraling een beetje saai worden? Dan is eyeliner wat voor jou! Het laat je ogen naar voren komen en ook ziet het er gewoon mooi uit. Daarnaast…