Dit zijn de 5 beste opzetstukjes voor je elektrische tandenborstel

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Heb je een elektrische tandenborstel? Dan is het belangrijk dat je het opzetborsteltje vaak genoeg verwisselt. Zo wordt het aangeraden om dit elke drie maanden te doen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een opzetborstel van hoge kwaliteit hebt. Je tanden zijn erg belangrijk en daarom moeten ze goed verzorgd worden. 

Inhoudsopgave

Top 5 beste opzetborstels

Het is natuurlijk belangrijk om je tanden goed te verzorgen. Hieronder vind je de top 5 beste opzetstukjes voor een elektrische tandenborstel. 

Oral-B opzetborstel

De opzetborstels van Oral-B kwamen in 2020 als beste uit de test. De borstels zelf zijn rond en zorgen voor schonere tanden en het verzorgd je tandvlees waardoor die gezond blijft.

Er zitten maar liefst 10 opzetborstels bij waardoor je er wel een tijdje mee vooruit kan. Zo moet je elke drie maanden een nieuw opzetborsteltje gebruiken. 

Philips opzetborstel

De opzetstukjes van Philips reinigt je tanden tot op de puntjes nauwkeurig. De aanslag op je tanden wordt verwijderd waardoor je tanden binnen een paar dagen al witter worden.

Het handige aan deze borstel is dat je precies kan zien wanneer aan vervanging toe is. Op het moment dat de blauwe haartjes wit worden moet hij vervangen worden. 

Areno opzetborstel

Ook Areno heeft ontzettend veel handige opzetborstels voor op je elektrische tandenborstel. De haartjes zijn ontzettend dun wat zorgt voor een extra goede verzorging.

Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je kan er drie maanden mee doen. De borstels zelf zijn rond en er zitten er acht in de verpakking.

Dupont opzetborstel

Met dit pakket opzetborstels van Dupont kan je jaren vooruit. Je kan kiezen tussen een pakket met acht, twaalf of maar liefst 24 opzetstukjes. De haartjes zijn extra lang en dun waardoor je tanden supergezond blijven. Doordat de haartjes zo lang zijn kunnen ze op alle plekjes komen. 

Jamalu opzetborstel

Als laatste in deze lijst met de vijf beste opzetborstels voor je elektrische tandenborstel zijn de opzetborsteltjes van Jamalu. Ze zijn ontzettend gemakkelijk te installeren. In dit pakket zitten acht opzetstukjes waar je drie maanden mee kan doen. De borstels zorgen voor hygiëne en schonere tanden. 

De gehele top 5 beste opzetstukjes

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je een opzetborstel verwisselen?

Tandartsen raden aan om je opzetstukje elke drie maanden te verwisselen. Zo blijft de kwaliteit goed en worden je tanden goed verzorgt. 

Wat is het verschil tussen een elektrische en gewone tandenborstel?

Bij een elektrische tandenborstel gaan de haartjes met een harde snelheid over je tanden. Hierdoor worden je tanden nog beter verzorgt dan met een normale tandenborstel. 

Zit er verschil tussen verschillende opzetstukjes?

Er zit zeker verschil tussen opzetstukjes. Zo is de ene voor een normaal gebit terwijl je ook opzetstukjes hebt voor een extra gevoelig gebit of die bedoeld zijn voor ontstoken tandvlees. Kijk daarom goed welk opzetstukje bij jou past.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…