5 Beste Powder brows voor strakke wenkbrauwen

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Wenkbrauwen maken je gezicht. Het laat zien of je boos, blij of verdrietig bent. Toch vinden veel mensen hun eigen wenkbrauwen niet mooi genoeg en tekenen het graag bij. Ook wordt powder brow vaak gebruikt door mensen die weinig wenkbrauwharen hebben.

Wil jij weten welke powder brow jij het best kan gebruiken? Wij geven je hieronder de 5 beste powder brows die er zijn.

Inhoudsopgave

Lijstje met de 5 beste powder brows

Herome powder brow

De Herome Eye Care wenkbrauwpoeder is een zachte poeder die de hele dag blijft zitten. De poeder is waterproef en heeft de perfecte structuur om je wenkbrauwen mooi en goed te corrigeren. De herome eye care is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: taupe, medium brown, dark brown en nearly brown met een mooie volle dekking.  

Make-up Studio powder brow

De hardgebakken Make-up Studio Brown Powder Blond is perfect als je een subtiele toch duidelijk gekleurde wenkbrauwen wil hebben. het zorgt ervoor dat je een dun comfortabel laagje op je huid hebt zitten die toch genoeg pigment aan je wenkbrauwen geeft. Deze wenkbrauwpoeder heeft 2 verschillende kleuren: blond en dark. Deze 2 kleuren sluiten perfect aan bij jouw wenkbrauwkleur.

Anastasia powder brow

De Anastasia Duo Brow Powder geeft je de perfecte volle wenkbrauw waar je altijd van hebt gedroomd. Een van de grootste voordelen van de duo powder is dat je je eigen kleur kunt mengen naar hoe jij het wil. Je kan ervoor kiezen beide kleuren apart te gebruiken, maar je kan het dus ook combineren. De duo powder is verrijkt met antioxidanten en vitamines. Hierdoor heeft de poeder een betere hechting aan je haren en huid. 

Dolce & Gabanna powder brow

De Dolce & Gabanna Emotioneyes Brow Powder Duo Natural Brunette geeft je mooie natuurlijke gevormde wenkbrauwen. De wenkbrauwpoeder is gemaakt om elkaar aan te vullen. Dat zorgt voor een natuurlijker effect met de beste ogende tinten. Ook heeft de wenkbrauwpoeder gemicroniseerde pigmenten die je gemakkelijk kan opbouwen. 

The BrowGal-Convertible powder brow

The BrowGal-Convertible Brow Powder is een poeder en pomade in één. Voor een wat meer neutraal  effect gebruik je de poeder, maar wil je een wat intensere effect creëren maak je borsteltje nat en dip het in de poeder. Beide technieken zorgen voor strakke wenkbrauwen. Het palet bestaat uit 3 verschillende kleuren. Op deze manier kan je je eigen kleur vormen die het beste voor je werkt.


Hoe teken je je wenkbrauwen?

Zorg ervoor dat je de juiste kleur hebt voor je wenkbrauwen. Daarnaast is het verstandig om te weten welke vorm je wilt aanhouden. Dan is het eigenlijk gewoon een kwestie van invullen. vindt je een kwastje te lastig om netjes in te vullen? gebruik dan een wenkbrauwpotlood

Veelgestelde vragen

Wat doet wenkbrauwpoeder?

Wenkbrauwpoeder is een poeder die je natuurlijke wenkbrauwen wat voller en levendiger kan maken. Het fijne aan wenkbrauwpoeder is dat je zelf kan bepalen hoe intens je je wenkbrauwen maakt.

Welke kleur wenkbrauwkleur is het beste?

Het is belangrijk om je wenkbrauwpoeder zo dicht mogelijk bij je eigen wenkbrauwkleur te kopen. Zo blijft het een mooie natuurlijke look.

Is wenkbrauwpoeder beter dan een wenkbrauwpotlood ?

Beide is goed, maar ben je op zoek naar een wat intensere look van je wenkbrauwen? Dan kan je het beste wenkbrauwpoeder gebruiken.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…