Dankzij deze 5x tandenragers loop jij weer lachend over straat

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Het schoonmaken van je gebit is erg belangrijk. Het voorkomt tandproblemen en ontstekingen. Daarentegen heb je aan tanden poetsen niet genoeg. Het wordt aangeraden om de tanden te ragen om nog meer tandplak en bacteriën weg te halen.

Maar welke tandenragers zijn goed om te gebruiken? Om je op weg te helpen geven wij je de vijf beste tandenragers.

Lijst met de beste tandenragers

Hieronder vind je de vijf beste tandenragers om jouw gebit nog gezonder te krijgen!

Interprox Plus X Maxi

De Interprox Plus X Maxi zorgt voor de beste reiniging van de tanden dankzij zijn gehoekte borstelkopje. De haartjes van de borstel hebben een zwarte kleur om het tandplak beter te kunnen zien. Ook heeft de tandenrager een goede grip zodat je probleemloos kunt ragen.

De tandenrager wordt geleverd met een beschermkapje zodat hij langer schoon blijft en je hem makkelijk mee kan nemen.

Tepe Angle Tandenrager

De tandenragers van Tepe zijn perfect voor het precieze werk. De borstelkop is zo gemaakt dat alle hoeken meegenomen kunnen worden, voor en achter in de mond. Daarnaast komt de rager met een beschermhoesje om hem schoon houden.

Dankzij het lange handvat van de rager is het reinigen nog nooit zo eenvoudig geweest!

Interprox Premium Maxi

Voor de beste bescherming van de tanden is de Interprox Premium Maxi een goede tandenrager. De rager bevat namelijk een beschermlaagje dat beschadigingen aan de tanden en kiezen voorkomen. Daarnaast is hij vlot te gebruiken door het praktische design.

De borstelhaartjes zijn in twee kleuren te verkrijgen, wit en zwart. Op de witte borsteltjes zie je eventuele bloedingen het beste, op de zwarte borsteltjes zie je de bacteriën.

GUM Tandenragers

De GUM tandenrager maakt effectief het gebit schoon en verzorgt en stimuleert het tandvlees. Hij is licht gebogen zodat je alle hoeken kunt bereiken. Ook zit er een laagje fluoride over de rager heen, zodat de tanden goed beschermd worden.

Naast de tandenragers krijg je een reisdoosje erbij. Zo neem je de tandenragers schoon mee en blijft hij hygiënisch.

ZachtBlad Tandenragers

Deze biologische tandenragers van ZachtBlad zijn gemaakt van biologische afbreekbare materialen. In de verpakking zitten 40 ragers met extra 50 meter flosdraad. Ook zit er een snijder bij die de flosdraad op lengte brengt. 

Viezigheid op de rager is makkelijk af te spoelen met water zodat hij meerdere malen te gebruiken is. Vervang de ragers wel regelmatig! 

Waarom moet je een rager gebruiken?

Door het ragen van de tanden houd je het gebit schoon. Met enkel je tanden poetsen verwijder je maar ongeveer de helft van alle viezigheid weg. Door je tanden te ragen neem je meer tandplak en bacteriën mee. Zo voorkom je tandproblemen, gaatjes en tandvleesontstekingen. 

Conclusie

Het is belangrijk om je tanden extra schoon te maken om gebitsproblemen te voorkomen. Tanden ragen is hiervoor een goede optie. Het verwijdert de tandplak en voedselresten die niet te bereiken zijn met de tandenborstel. 

Veelgestelde vragen

Wat is een rager?

Een rager is een klein, dun borsteltje die gemaakt is om de ruimtes tussen de tanden extra schoon te maken. Hij verwijdert onder andere bacteriën, etensresten en tandplak.

Hoe vaak moet je de tanden ragen?

Het wordt aangeraden om de tanden elke dag minimaal één keer te ragen. Zo houd je het gebit goed gereinigd.

Wat is beter: flossen of ragen?

Het verschilt per persoon, maar over het algemeen heeft een rager meer effect en haalt meer tandplak weg. Flosdraad is ook minder makkelijk te gebruiken en bereikt niet de juiste plekken.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
tandenpoetsen met houtskool

Wittere tanden is iets wat veel mensen graag zouden willen. Iets wat tegenwoordig in veel beautyproducten zit verwerkt, is houtskool en nu dus ook in tandpasta. De vraag die veel…

donkere kringen en strepen onder oog

Iets waar veel mensen onzekerheid over hebben zijn zwarte kringen en strepen onder de ogen. Zij vragen zich dan ook af hoe die kringen en strepen onder de ogen komen….

vette huid

Een vette huid is iets wat veel mensen geen fijn gevoel vinden. Mensen beschouwen het als snel als iets wat erg vies is. Maar wat doet je huid, hoe kom…

tips voor haargroei

Je haar groeit natuurlijk eindeloos door. Een haar groeit gemiddeld 2 tot 6 jaar, daarna valt je haar uit. Een haar groeit ongeveer één centimeter per maand. Iedereen heeft verschillende…

tips tegen vettig haar

Veel mensen vinden vettig haar een van de meest vervelende dingen. Het begint te jeuken, je voelt je vies en zo krijg je je haar niet mooi in model. Maar…

Eyeliner

Vind je je uitstraling een beetje saai worden? Dan is eyeliner wat voor jou! Het laat je ogen naar voren komen en ook ziet het er gewoon mooi uit. Daarnaast…