Dit zijn de 5 beste tandenstokers

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Hoe vaak krijg je wel niet te horen dat je naast dat je je tanden goed moet poetsen dat je goed moet flossen? Je denkt er misschien niet altijd aan maar het is wel erg belangrijk om te flossen. Dit kan natuurlijk met flosdraad maar dit kan ook met tandenstokers. Tussen je tanden zitten veel bacteriën. Deze bacteriën kan je niet altijd weg krijgen met een tandenborstel maar dit kan wel met een tandenstoker. Hieronder vind je de beste tandenstokers.

Waarom moet je flossen?

Als je je tandenpoetst verwijder je al veel bacteriën. Maar helaas is tandenpoetsen vaak niet genoeg. Omdat er ook tussen je tanden veel bacteriën zitten ontstaat daar tandplak. Je tandenborstel kan helaas niet overal komen en daarom is het belangrijk om te flossen of te stoken. Het wordt dan ook eigenlijk aangeraden om elke dag te flossen. Leg de tandenstokers op een plek waar je elke dag komt. Leg het bijvoorbeeld naast je tandenborstel. 

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


De top 5 beste tandenstokers

Als je eenmaal gaat stoken moet je natuurlijk wel tandenstokers van goede kwaliteit hebben. Daarom vind je hieronder de top 5 beste tandenstokers.

Jordan Tandenstokers

Jordan heeft ontzettend veel verschillende soorten tandenstokers. Van normale tot tandenstokers met een mint geur. Zo heeft Jordan ook deze extra dunnen tandenstokers. Dit is speciaal voor mensen met een kleine ruimte tussen de tanden. Je kan beide kanten gebruiken en het speciale aan deze stokers is dat ze een mint geur hebben.

Stimudent Tandenstokers

De tandenstokers van Stimudent zorgen voor een gezonder gebit. Zo zijn de stokers goed voor je tandvlees en zorgt het voor goede doorbloedingen. Daarnaast verwijdert het tandplak en overige bacteriën. De platte kant van de stoker moet tegen het tandvlees. In dit pakket zitten maar liefst 300 stokers. Hier kan je dus nog wel een tijdje mee doen. 

Nature star Tandenstokers

Als je geen zin hebt om telkens een nieuw pakje stokers te kopen dan kan je het beste dit pakket van Nature Star kopen. Er zitten hier wel 1000 tandenstokers in, daar kan je dus wel even mee vooruit. Daarnaast zijn de stokjes van bamboe en milieuvriendelijk. Alle stokers zitten in cellofaan verpakt waardoor ze extra hygiënisch zijn. 

Paro Tandenstokers

Paro heeft hele fijne tandenstokers. De stokers verwijderen plak en zorgen voor een gezond gebit. Door elke dag even te flossen zul je zien dat je gebit elke dag wat beter wordt. Naast dat je tandplak wordt verwijderd, verwijdert het bacteriën en is het goed voor je tandvlees. Dit pakje bevat 96 extra dunne tandenstokers. 

Decopatent Tandenstokers

Niet alleen Nature Star heeft hele fijne tandenstokers die goed zijn voor het milieu maar ook Decopatent heef milieuvriendelijke stokers. Deze stokers zijn niet van bamboe maar van berkenhout. De stokers zijn extra klein en dun waardoor iedereen ze kan gebruiken. Zelfs mensen met kleine ruimtes tussen de tanden.

Conclusie

Naast dat je twee keer per dag je tanden moet poetsen is het belangrijk om elke dag je tanden te flossen of stoken. Dit kan het beste met tandenstokers, tandenragers of flosdraad. Op deze manier verzorg je je gebit optimaal. 

De gehele top 5 beste tandenstokers

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je je tanden stoken?

Het wordt aangeraden om elke dag je tanden te stoken of flossen. Dit kan met tandenstokers of flosdraad. 

Is flossen of stoken beter?

Vaak wordt door de tandarts aangeraden om je tanden te stoken. Maar het verschilt per persoon en je moet zelf aanvoelen wat voor jou het beste werkt.

Hoe gebruik je een tandenstoker?

Het is de bedoeling dat je de stoker tussen je tanden beweegt. Let er hierbij op dat de platte kant naar het tandvlees gericht is

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
tandenpoetsen met houtskool

Wittere tanden is iets wat veel mensen graag zouden willen. Iets wat tegenwoordig in veel beautyproducten zit verwerkt, is houtskool en nu dus ook in tandpasta. De vraag die veel…

donkere kringen en strepen onder oog

Iets waar veel mensen onzekerheid over hebben zijn zwarte kringen en strepen onder de ogen. Zij vragen zich dan ook af hoe die kringen en strepen onder de ogen komen….

vette huid

Een vette huid is iets wat veel mensen geen fijn gevoel vinden. Mensen beschouwen het als snel als iets wat erg vies is. Maar wat doet je huid, hoe kom…

tips voor haargroei

Je haar groeit natuurlijk eindeloos door. Een haar groeit gemiddeld 2 tot 6 jaar, daarna valt je haar uit. Een haar groeit ongeveer één centimeter per maand. Iedereen heeft verschillende…

tips tegen vettig haar

Veel mensen vinden vettig haar een van de meest vervelende dingen. Het begint te jeuken, je voelt je vies en zo krijg je je haar niet mooi in model. Maar…

Eyeliner

Vind je je uitstraling een beetje saai worden? Dan is eyeliner wat voor jou! Het laat je ogen naar voren komen en ook ziet het er gewoon mooi uit. Daarnaast…