Kruidvat Oh My Hair Gummies Review: mijn ervaring en resultaat

Door: Kimberly
Geupdate op:

Sommige vrouwen hebben lang haar, andere dragen het kort of half lang. De één heeft krullen, de ander heeft steil haar of draagt het golvend. 

Maar iedereen wil dat het haar er goed uitziet. Een mooie bos haar doet veel voor je uiterlijk en je voelt jezelf ook prettiger met glanzend, gezond haar.

De afgelopen weken ben ik op zoek gegaan naar een product dat mijn haar weer gezond maakte, na enkele dagen zoeken kwam ik terecht bij de Kruidvat gummies.

Wil je weten wat voor positief effect het heeft gehad op mijn haar, lees dan verder.

Deze zijn nog beter!
Nog beter!

Deze haar gummies zijn beter dan de producten die we hebben getest. Deze zorgen ervoor dat je haar sterker, gezonder en glanzender wordt. Wacht niet te lang, want hoe langer je wacht, hoe meer schade je aanbrengt! 

Bekijk hieronder het resultaat!

Inhoudsopgave

Verzorgen van buitenaf en van binnenuit

Als je gezond en glanzend haar wilt hebben, dan moet je het goed verzorgen, zowel van buitenaf als van binnenuit. De verzorging van binnenuit is misschien wel belangrijker dan het smeren van allerlei haarproducten op het haar. 

Veel mensen vergeten vaak dat er meerdere factoren mee spelen, echter is het gebruik van Kruidvat gummies een goede aanvullen. Het met niet een vervangend product zijn, want dit kan op langere termijn slechte gevolgen hebben.

Voorkómen is nog altijd beter dan genezen en dat geldt zeker voor je haar. Als je haar eenmaal dun, droog of beschadigd is, is er helaas niets meer aan te doen. Vergelijk het met uitgroeiende nagels. 

Zolang ze nog in aanleg zijn kun je ze nog ‘voeden’ door gezond te eten en vitamines te slikken als je tekorten hebt. Als ze boven je vingertopje uitkomen kun je er niet veel meer mee.

Daarnaast is het van belang dat je de Kruidvat gummies op een dagelijkse basis gebruikt, maar er niet afhankelijk van wordt. Dit is het geval met allerlei soorten producten, des te meer je het gebruik, hoe meer je er naar verlangd.

Oorzaken van haaruitval en het effect van Oh My Gummies

Als je haar meer uitvalt dan normaal (een haar of honderd per dag is normaal bij de gemiddelde mens) kan dat verschillende oorzaken hebben. 

Zeker als je nog andere klachten hebt, is het zaak om even naar de huisarts te gaan, want dan kan het zijn dat er een medische oorzaak is. Als er geen aanwijsbare oorzaak is en je wilt je haargroei een boost geven kun je het proberen met vitamines. 

Het gemak van Kruidvat Oh My Hair Gummies is dat de vitamines die daar in zitten precies zijn afgestemd op het bevorderen van gezonde haargroei.

Welke vitaminen helpen voor mooi haar?

Als je gezond eet krijg je alle vitaminen binnen maar als je soms niet zo gezond eet of bijvoorbeeld ziek bent geweest, kan een extra dosis vitaminen bijdragen aan je gezondheid. 

Voor je haar zijn onder andere Biotine en Foliumzuur (vitamine B11) van belang. Daarnaast moet je ook vitamine C en een aantal andere vitamines binnen krijgen. Niet teveel, want dat is ook niet goed, maar wel genoeg.

De juiste vitamines, in de juiste verhoudingen

Daarom is het gebruik van Kruidvat Oh My Hair Gummies een goed idee. Niet omdat het een wondermiddel is, maar omdat het de juiste vitamines bevat, in de juiste verhoudingen, om de gezonde groei van je haar te bevorderen. Wat zit er dan precies in Kruidvat Oh My Hair Gummies?

 • Vitamine A
 • Vitamine C
 • Vitamine D
 • Vitamine E
 • Vitamine B6
 • Foliumzuur/vitamine B11
 • Vitamine B12
 • Biotine/vitamine H
 • Pantotheenzuur/vitamine B5
 • Zink
 • Jodium
 • CHOLN

Het grote voordeel van Kruidvat Oh My Hair Gummies

Het grote voordeel van Kruidvat Oh My Hair Gummies is ook dat je het gemakkelijk inneemt omdat het gewoon heel lekker smaakt. 

De gummies smaken als snoepjes. Je neemt er per dag twee achter elkaar in. Neem er niet meer, ook zal zijn ze erg lekker, want teveel van bepaalde vitamines is ongezond. 

Neem ook geen andere multivitamines met dezelfde vitamines, om te voorkomen dat je teveel binnen krijgt. Neem je supplementen met andere vitamines, dan kan dat natuurlijk wel.

Deze zijn nog beter!
Nog beter!

Deze haar gummies zijn beter dan de producten die we hebben getest. Deze zorgen ervoor dat je haar sterker, gezonder en glanzender wordt. Wacht niet te lang, want hoe langer je wacht, hoe meer schade je aanbrengt! 

Bekijk hieronder het resultaat!

Krijg je langer haar van Kruidvat Oh My Hair Gummies?

Hoe lang je haar kan worden is genetisch bepaald. Sommige meisjes en vrouwen kunnen hun haar laten groeien tot over de billen, bij anderen komt het niet verder dan de schouders. Maar het is wel een feit, dat gezond haar minder snel afbreekt en slijt. 

Dus als je haar 6 jaar kan groeien in een bepaald tempo maar niet slijt aan de punten, dan wordt het langer in die tijd. Ook groeit je haar sneller als je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Dus het mes snijdt aan twee kanten: Het haar blijft langer goed en het groeit (iets) sneller. Al met al levert dat dus langer haar op, dat ook gezonder is.

Helpt Kruidvat Oh My Hair Gummies tegen beschadiging van je haar?

Als je haar eenmaal beschadigd is, kan Kruidvat Oh My Hair Gummies daar niets mee aan veranderen. Haar is dood materiaal en kan geen voeding meer opnemen. Dat moet gebeuren als het haar nog in ontwikkeling is, in je hoofdhuid. 

Je kunt de haarschubben wel vlak leggen na het wassen, door een conditioner te gebruiken en er zijn ook wel producten die volume toevoegen, maar niet wordt echt in het haar zelf opgenomen. Een uitzondering is henna. 

Dat dringt wel in de haar door. Maar niet iedereen houdt van het effect van henna. Het is dus belangrijk dat je erin slaagt te voorkómen dat je haar beschadigd raakt.

De belangrijkste oorzaken van schade aan je haar

De belangrijkste oorzaak van schade aan je haar is hitte. Dus het gebruik van föhn, krultang en stijltang is uit den boze. Er zijn gelukkig allerlei producten die je haar tegen de hitte beschermen. 

Je gebruikt die door je haar er vóór het föhnen en stylen mee in te spuiten. Sommige producten moet je in het vochtige haar masseren. Dat helpt wel maar toch is het beter om zo min mogelijk hitte op je haar toe te passen. Zet de föhn liever op de medium stand, evenals de stijltang. 

Een andere oorzaak van schade zijn chemische stoffen, vooral waterstofperoxide, de stof waarmee je je haar lichter kunt maken en die zit in blondeermiddelen. Ook deze schade is, eenmaal aangericht, definitief. Het enige wat je dan nog kunt doen is knippen.

Een gezondheidskuur voor je haar

Zijn de ongezonde stukken er eenmaal afgeknipt, dan kun je beginnen met de gezondheidskuur voor je haar en werken aan een mooie volle bos glanzend haar. 

Bedenk wel dat de structuur van je haar een kwestie van aanleg is. Je zult dus, als je dun, fijn haar hebt, nooit dik, stevig haar krijgen. 

Met gezond leven, kun je het wel optimaliseren en dus zo goed krijgen als voor jou genetisch mogelijk is. Het zal je verrassen hoe mooi jouw haar kan zijn! Begin er dus gewoon mee. Je moet wel wat geduld hebben, want het resultaat is mooi maar dat heeft natuurlijk wel tijd nodig. 

En wat moet je dan precies doen om te werken aan mooi haar? Gezond leven. Gezond leven betekent goed eten, voldoende bewegen, genoeg slapen en twee keer per dag Kruidvat Oh My Hair Gummies. 

Verder moet je altijd voorzichtig borstelen en kammen (liefst zo min mogelijk) en geen harde of scherpe speldjes en klemmen gebruiken. Ook elastiekjes moeten zacht zijn en je moet ze voorzichtig uit je haar halen ’s avonds.

Deze zijn nog beter!
Nog beter!

Deze haar gummies zijn beter dan de producten die we hebben getest. Deze zorgen ervoor dat je haar sterker, gezonder en glanzender wordt. Wacht niet te lang, want hoe langer je wacht, hoe meer schade je aanbrengt! 

Bekijk hieronder het resultaat!

Conclusie

Kortom, wil je gezond, vol en lang haar? Leef dan gezond, eet de juiste voedingsmiddelen, bescherm je haar tegen hitte, scherpe voorwerpen en chemicaliën en vul deze leefstijl aan met twee Kruidvat Oh My Hair Gummies per dag. 

Dan weet je zeker dat je de juist vitamines binnenkrijgt en dat je haar onder optimale omstandigheden kan groeien. Slaap je dan ook nog op een satijnen kussensloop of draag je een satijnen mutsje als je slaapt? 

Dan doe je er echt alles aan om je haar goed en snel te laten groeien en te genieten van gezond en glanzend haar.

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen

Deze tekst gaat over het belang van scheerschuim. Zo weet je precies waarom deze voor velen vanzelfsprekende stap in het scheren, nou eenmaal zo belangrijk is.

In deze blogpost gaat het over de verschillende stappen uit een skincare routine. Zo weet jij precies wat voor verschillende stappen in huidverzorging er zijn.

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je jouw nagels kunt ontdoen van gellak of nepnagels. Zo kun je weer jouw natuurlijke nagels rocken óf ze klaar maken voor de volgende set nagels!

sporters

Haarverzorging voor sporters is essentieel vanwege uitdagingen zoals zweet, chloor, zout water en blootstelling aan de elementen. Basisverzorging omvat regelmatig wassen met geschikte shampoos en conditioners, terwijl specifieke strategieën zoals het dragen van een badmuts of het gebruik van leave-in conditioners kunnen helpen bij specifieke situaties. Kies natuurlijke haarverzorgingsproducten die passen bij jouw haartype en behoeften voor gezond en sterk haar, zelfs tijdens het sporten.

stralende huid voeding

Voor een stralende huid zijn voedingsstoffen als vitamines A, C, E, mineralen zoals zink en selenium, en omega-3 vetzuren essentieel. Water houdt de huid gehydrateerd. Eet groenten, fruit, vette vis en noten, en vermijd suiker, bewerkte voeding, sommige zuivelproducten, alcohol en cafeïne voor een gezonde huid.

zwanger

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om je haar zorgvuldig te verzorgen. Gebruik milde en veilige haarproducten zonder sulfaten en parabenen, was je haar regelmatig, vermijd agressieve stylingtools en chemicaliën zoals haarkleurmiddelen tijdens het eerste trimester. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met essentiële voedingsstoffen en hydrateer je haar met maskers. Hormonale veranderingen kunnen haaruitval veroorzaken, maar dit is meestal tijdelijk. Raadpleeg een arts voor aanhoudende haarproblemen.