Rituals Shampoo Sakura: Geur, Review en Ervaring

Door: Kimberly
Geupdate op:

Rituals Shampoo Sakura

Ik gebruik al jaren Ritual shampoo. Ik maakte voor het eerst kennis met het merk via mijn styliste, die erbij zwoer en beweerde dat het haar had geholpen om haar haar in een paar maanden van kin naar schouder lengte te laten groeien!

Sindsdien ben ik verslaafd aan hun producten en kan ik me niet voorstellen ooit nog terug te gaan naar een normale shampoo

Mijn favoriet is Sakura – het heeft een geweldige geur. Deze shampoo laat mijn haar luxueus en sterk aanvoelen zonder het te verzwaren of resten achter te laten zoals zoveel andere shampoos doen!

Ik hoorde over deze shampoo van een vriendin die had geprobeerd over te schakelen op meer natuurlijke producten.

Ik heb super dik haar dat voor sommige shampoos en conditioners erg moeilijk kan zijn, dus toen mijn oude droge lokken begonnen achter te laten was het tijd voor iets nieuws.

Na het horen van goede recensies over de productlijn ging ik op zoek naar hun lichtste formule

Inhoudsopgave

De geur en textuur van het product

Olaplex 3 Review
9.4/10 Score

Last van beschadigd haar?

  • Houdt je haar super gezond
  • Ruikt extreem verfrissend
  • Bevat geen parabenen of siliconen 

Ik ben dol op dit product, ik heb het al vele malen besteld. Het heeft een heerlijke geur die me telkens als ik het gebruik aan de vakantie doet denken!

De geur is zo geweldig dat hij zo lang blijft hangen als je nodig hebt en wilt.

Mijn haar voelt zo licht aan na alleen al de eerste wasbeurt met dit spul.

De conditioner is heel zacht voor mijn haar en zorgt ervoor dat zelfs als oudere de lokken er gezond en mooi uit blijven zien.

Aanvankelijk aarzelde ik om deze shampoo te proberen vanwege het forse prijskaartje.

Maar nadat ik een lange lijst van de eisen van mijn haar had doorgenomen en me realiseerde dat het aan al die eisen voldeed zonder nul nadelen, besloot ik dat het nu een even goed moment was als elk ander!

Hoe het mijn haar liet aanvoelen 

Voor een zachte, gezonde haar verzorgingsroutine heb je geen sulfaten of schuimmiddelen nodig. Deze shampoo zorgt ervoor dat je lokken er niet alleen schoon en fris uitzien, maar ook zo aanvoelen!

Deze organische formule biedt een zachte reiniging die je sterke lokken geeft zonder de agressieve chemicaliën die je in andere shampoos vindt.

De shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie om afbreken tegen te gaan en toch je hoofdhuid vrij te houden van ophopingen, zodat je lokken licht en veerkrachtig aanvoelen, precies zoals het hoort!

Mijn ervaring

Olaplex 3 Review
9.4/10 Score

Last van beschadigd haar?

  • Houdt je haar super gezond
  • Ruikt extreem verfrissend
  • Bevat geen parabenen of siliconen 

Het eerste wat je opvalt na gebruik van deze twee flessen is hoe zijdezacht je lokken aanvoelen zelfs als ze van nature pluizig of stug zijn zoals de mijne normaal verwacht worden.

Ze ruiken ook geweldig, maar niet te zoet, gewoon schoon zonder te overheersend te zijn.

Ik was een beetje sceptisch over de beweringen dat deze shampoo mijn hoofdhuidproblemen zou helpen, maar na slechts één keer gebruiken kon ik niet geloven hoeveel beter het aanvoelde.

Het is niet te ingewikkeld; er zitten geen slechte ingrediënten in en ik denk dat dat voor mij het verschil maakt, want andere shampoos deden mijn haar in vergelijking stug aanvoelen terwijl ze een vettig residu achterlieten bovenop al het andere.

Voor mensen met een geïrriteerde hoofdhuid is deze shampoo geweldig om het haar te verzachten en te hydrateren.

Hij werkt niet alleen goed en ruikt heerlijk, maar de fles gaat ook langer mee dan andere shampoos omdat er minder van de inhoud nodig is voor een goed resultaat!

Zou ik dit product aan anderen aanbevelen?

Conclusie
9.4/10 Score

Raad ik Rituals Shampoo Sakura aan om uit te proberen?

Ja zeker!

De Rituals Shampoo is een uitstekende keus, vooral als je al een langere tijd op zoek bent naar een goede shampoo. De shampoo werkt voor alle haartypes, alhoewel het enige minpuntje is, dat het vrij snel op is. Dus je kunt verwachten dat je het regelmatig opnieuw moet bestellen, maar al met al is het zeker een aanrader.

Deze shampoo is een aanrader voor iedereen. Het is een geweldig cadeau om te geven aan mensen die droog haar hebben!

Met deze betaalbare, snelwerkende shampoo kun je in minder dan twee weken prachtige resultaten bereiken als je haar beschadigd is door kleuren of andere chemicaliën die het van zijn natuurlijke oliën ontdoen.

7 Redenen Waarom Je Haar Niet Groeit is misschien een interessant artikel voor jou!

Conclusie

Als je van plan bent om deze shampoo uit te proberen, dan raad ik het zeker aan. Het kan geen kwaad om nieuwe producten uit te proberen.

Zorg er wel voor dat je het minstens 2 a 3 weken uit test voordat je opgeeft. Meestal duurt het een aantal weken voordat je resultaat ziet. Als je meer wilt lezen over beauty, check onze blog hier.

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen

Deze tekst gaat over het belang van scheerschuim. Zo weet je precies waarom deze voor velen vanzelfsprekende stap in het scheren, nou eenmaal zo belangrijk is.

In deze blogpost gaat het over de verschillende stappen uit een skincare routine. Zo weet jij precies wat voor verschillende stappen in huidverzorging er zijn.

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je jouw nagels kunt ontdoen van gellak of nepnagels. Zo kun je weer jouw natuurlijke nagels rocken óf ze klaar maken voor de volgende set nagels!

sporters

Haarverzorging voor sporters is essentieel vanwege uitdagingen zoals zweet, chloor, zout water en blootstelling aan de elementen. Basisverzorging omvat regelmatig wassen met geschikte shampoos en conditioners, terwijl specifieke strategieën zoals het dragen van een badmuts of het gebruik van leave-in conditioners kunnen helpen bij specifieke situaties. Kies natuurlijke haarverzorgingsproducten die passen bij jouw haartype en behoeften voor gezond en sterk haar, zelfs tijdens het sporten.

stralende huid voeding

Voor een stralende huid zijn voedingsstoffen als vitamines A, C, E, mineralen zoals zink en selenium, en omega-3 vetzuren essentieel. Water houdt de huid gehydrateerd. Eet groenten, fruit, vette vis en noten, en vermijd suiker, bewerkte voeding, sommige zuivelproducten, alcohol en cafeïne voor een gezonde huid.

zwanger

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om je haar zorgvuldig te verzorgen. Gebruik milde en veilige haarproducten zonder sulfaten en parabenen, was je haar regelmatig, vermijd agressieve stylingtools en chemicaliën zoals haarkleurmiddelen tijdens het eerste trimester. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met essentiële voedingsstoffen en hydrateer je haar met maskers. Hormonale veranderingen kunnen haaruitval veroorzaken, maar dit is meestal tijdelijk. Raadpleeg een arts voor aanhoudende haarproblemen.