Frisse adem dankzij de 5 beste mondwaters

Door: Erik
Geupdate op:

mondwater

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

41

Onderzochte
producten

Bestede uren

30

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Heb jij weleens last van een slechte adem? Dat is een vervelend probleem. Het kan er zelfs voor zorgen dat je het lastig vindt om tegen mensen te praten, met de gedachte dat zij jouw adem zullen ruiken. Om dit probleem op te lossen kun je een mondwater aanschaffen.

Een mondwater zal namelijk de slechte bacteriën in jouw mond doden. Toch is een mondwater niet noodzakelijk, het is alleen wanneer je het zelf prettig vindt. Voor welk mondwater je moet kiezen, lees je hieronder in de top 5.

Lijst met vijf beste mondwaters

Kies voor het mondwater die het beste bij jouw behoefte aansluit.

Oxyfresh Mondwater

Veel mensen zijn tevreden over het mondwater van Oxyfresh. Het is namelijk een mondwater met een milde maar krachtige werking. Het mondwater is dan ook speciaal bedoel voor mensen die last hebben van een slechte adem, een droge mond of ontstekingen.

Het mondwater bestaat uit een speciale formule waar onder andere zink in zit verwerkt. Zink heeft een bijzondere werking: het zal namelijk de gassen in jouw mond verbloemen. Bovendien zal het ook de slechte bacteriën doden.

Elmex Mondwater

Wil jij jouw mondverzorgingsroutine – naast tandenpoetsen en flossen – naar een hoger level tillen? Gebruik dan eens mondwater van Elmex. Met dit mondwater zal jouw adem namelijk binnen no time frisser ruiken. 

Heb je last van gevoelige tanden? Geen paniek, want je kunt dan alsnog dit mondwater gebruiken. Dit mondwater is namelijk in samenwerking met tandheelkundige experts tot stand gekomen.

Aquafresh Mondwater

Geef jouw mond dat extra beetje verfrissing dankzij het mondwater van Aquafresh. Zo biedt dit mondwater meerdere voordelen.

Dit mondwater beschermt tegen gaatjes, zal zorgen voor gezond tandvlees en voorkomt een slechte adem. Maar daar blijft het niet alleen bij. Zo geeft het ook een frisse smaak in de mond en zal het het glazuur versterken. Daarnaast zal het tandplak verminderen. En als klap op de vuurpijl zal het mondwater niet branden.

Fluor Aid Mondwater

Heb je vaak last van gaatjes en tanderosie? Dan is de mondspoeling van Fluor Aid wellicht een goede oplossing voor je. Zo heeft het een anti-cariës werking en zit er geen alcohol in verwerkt. Dat maakt het mondwater geschikt voor kinderen en volwassenen.

Daarnaast heeft het een verfrissende muntsmaak en is het geschikt voor gevoelige tanden. Al met al zal het de tanden schoonhouden en voorkomt het gaatjes.

Vitis Mondspoeling

Zeg maar hallo tegen een schoon gebit dankzij de mondspoeling van Vitis. Het zal ontstoken tandvlees voorkomen en bloedend tandvlees tegengaan. Bovendien zal het de adem fris houden gedurende de dag. 

Ook als je veel last hebt van tandplak kun je de mondspoeling van Vitis overwegen. Eigenlijk bij alle gebitsproblemen kun je het mondwater van Vitis gebruiken. 

Wat is het nut van mondwater?

Mondwater zal de slechte bacteriën in de mond doden. Hierdoor krijg je weer een frisse adem waardoor je met een gerust hart kunt praten met iedereen, zonder te denken: stinkt mijn adem? Een mondwater kan dit probleem voor je wegnemen. Daarnaast kan het ook gebitsproblemen voorkomen zoals gaatjes, tanderosie en geïrriteerd tandvlees.

Conclusie

Mondwater kan meerdere gebitsproblemen voor je oplossen. Zo kan het tandvleesproblemen voorkomen en zal het zorgen voor een frisse adem. Bovendien kan het zelfs gaatjes voorkomen. Al met al is een mondspoeling een echte musthave voor diegene die het nodig zijn – een mondspoeling is namelijk niet noodzakelijk.

Veelgestelde vragen

Wat is beter: mondwater met of zonder alcohol?

Alcohol kan vocht uit het lichaam weghalen, waardoor bacteriën minder snel kunnen wegspoelen. Hierdoor blijven bacteriën langer hangen in het lichaam en dus ook in de mond. Een mondwater met alcohol kan daarom juist averechts werken.

Hoe vaak moet je spoelen met mondwater?

Het verschilt per mondwater hoe vaak je dit mag gebruiken. Dit kun je terugvinden op de verpakking. Vaak wordt overtollig gebruik van mondwater wel afgeraden.

Wat is het doel van mondwater?

Mondwater kan ervoor zorgen dat je weer een frisse adem krijgt. Bovendien kan het bacteriën doden en gebitsproblemen oplossen. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben de oprichter van BeautyGaze. Afgestudeerd in 2012 af aan het Erasmus Universiteit Rotterdam in International Business, Marketing en Management. Ik houd ervan mensen te helpen zich zeker te voelen over hun uiterlijk. Daarnaast heb ik twee kinderen en woon in Roosendaal.

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
Baardborstel

Een baard groeien en onderhouden wordt vaak onderschat, maar er is veel voor nodig. Zo moet je goed je baardhaar verzorgen. Dit kan onder andere met een baardborstel. Maar welke…

Het kopen van een baardstijltang die bij jou past kan erg lastig zijn. Het is erg belangrijk dat je er één kiest die bij jouw huid en baardhaar past. Zo…

Scheerkwast

Scheerkwasten zijn niet makkelijk te kiezen. Er zijn heel veel scheerkwasten die allemaal weer andere kwaliteiten hebben. De ene heeft weer ander haar dan de ander. En ook hebben ze…

Baardtrimmer

Een goede baard- en huidverzorging is erg belangrijk. Het hebben van een goede baardtrimmer kan daarbij niet ontbreken. Door het hebben van een goede trimmer beschadigt de huid niet, maar…

glycerine zeep

Er is niks belangrijker dan goed voor jezelf zorgen. Van heerlijke body butter tot lekkere douchegel waarmee je jezelf kan verwennen. Naast dat het belangrijk is om jezelf te verwennen,…

beste shampoo voor pluizig haar

Ben je op zoek naar de 8 beste shampoos voor pluizig haar? Zorg er dan voor dat je één van de onderstaande shampoos kiest, want zodra je een shampoo koopt…