Verzorg je gezicht goed met de beste scheermessen

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Laat jij je baard staan of ga je voor een gladde huid? Optie twee is zo makkelijk nog niet. Je moet het perfecte scheermesje weten te vinden wil je je baard er goed af willen scheren. Maar gelukkig bestaan er genoeg.

Daarnaast scheren mannen hun baard vaak om de dag en die is natuurlijk niet ideaal voor je huid daarom is het we belangrijk om een goed scheermes of scheerapparaat te hebben van goed kwaliteit. 

Inhoudsopgave

Top 5 beste scheermesjes

Zoals eerder benoemd is het niet heel erg goed en fijn voor je huid als je telkens gaat scheren. Veel mannen doen dit toch omdat ze geen baard willen laten staan. Daarom is het belangrijk dat als je scheert dat je dit doet met een goed scheermes en met een goede scheerzeep of scheerschuim.

Bolano scheermes

Een van deze goede scheermesjes is die van Bolano. Dit scheermes voorkomt wondjes tijdens het scheren en is ook nog eens ontzettend vaak te herbruiken. Zo zitten er maar liefst 30 double edge scheermesjes bij. Je hoeft niet telkens over dezelfde plekken te scheren want de haartjes zullen in een keer verwijderd worden.

Gilette scheermes

Gilette kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met de beste scheermessen. Gilette is ontzettend populair en dat heeft natuurlijk een rede. De scheermesjes zijn van hoge kwaliteit en ze werken ontzettend goed. Met dit scheermes kan je nauwkeurig langs alle plekken en sla je geen haar over. 

Wilkinson scheermes

Wilkinson heeft een pakket met negen extra mesjes erin. Verder scheert hij ontzettend fijn en blijft er geen enkel haartje zitten. Je krijgt er een gladde huid van en je kan ontzettend lang met een mesje. Dus je kan wel even vooruit met dit handig scheermes.

BathQueen scheermes

BathQueen heeft een speciale safety razor wat betekent dat hij extra veilig is. Zeg maar gedag tegen wondjes en krassen. Daarnaast zitten er wel 20 extra mesjes bij waardoor je er extra lang mee kan doen. Daarnaast kan je zo’n mesje ongeveer 3 tot 6 keer gebruiken.

Cosity scheermes

En het laatste scheermes in dit rijtje is die van Cosity. De mesjes van Cosity gaan extra lang mee, langer dan de gemiddelde scheermesjes. Dit is natuurlijk ontzettend handig. Daarnaast kan je ze ontzettend gemakkelijk schoon maken door de extra ruimte die tussen de mesjes zit. 

Conclusie

Zorg er altijd voor dat je met een scheermes scheert van goede kwaliteit. Je wil je huid natuurlijk niet beschadigen en naast dat de mesjes van slechte kwaliteit voor wondjes kan zorgen, is het sowieso niet goed voor je huid om het te scheren. Daarom is de kwaliteit van groot belang. 

De gehele top 5 beste scheermessen

Veelgestelde vragen

Is scheren slecht voor je?

Scheren is zeker niet goed voor je. Veel mannen scheren hun baard dagelijks maar dit is niet aan te raden. Als je zo vaak scheert probeer het dan te minimaliseren tot om de dag. Ook dit is natuurlijk niet fijn voor je huid, kies daarom een mesje van goede kwaliteit. 

Hoe scheer je het beste?

De meest ideale manier om je huid te scheren is met een natte huid, scheerschuim of scheerzeep en natuurlijk met een scheermes van hoge kwaliteit.

Hoe bescherm ik mijn huid als ik scheer?

Zorg ervoor dat je je huid goed verzorgd. Doe dit doormiddel van scheerschuim of scheerzeep en zorg er ook voor dat je je daarna insmeert met bijvoorbeeld bodylotion of bodycrème. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…