Verzorg je gezicht goed met de beste scheermessen

Door: Kimberly
Geupdate op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

41

Onderzochte
producten

Bestede uren

30

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Laat jij je baard staan of ga je voor een gladde huid? Optie twee is zo makkelijk nog niet. Je moet het perfecte scheermesje weten te vinden wil je je baard er goed af willen scheren. Maar gelukkig bestaan er genoeg.

Daarnaast scheren mannen hun baard vaak om de dag en die is natuurlijk niet ideaal voor je huid daarom is het we belangrijk om een goed scheermes of scheerapparaat te hebben van goed kwaliteit. 

Top 5 beste scheermesjes

Zoals eerder benoemd is het niet heel erg goed en fijn voor je huid als je telkens gaat scheren. Veel mannen doen dit toch omdat ze geen baard willen laten staan. Daarom is het belangrijk dat als je scheert dat je dit doet met een goed scheermes en met een goede scheerzeep of scheerschuim.

Bolano scheermes

Een van deze goede scheermesjes is die van Bolano. Dit scheermes voorkomt wondjes tijdens het scheren en is ook nog eens ontzettend vaak te herbruiken. Zo zitten er maar liefst 30 double edge scheermesjes bij. Je hoeft niet telkens over dezelfde plekken te scheren want de haartjes zullen in een keer verwijderd worden.

Gilette scheermes

Gilette kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met de beste scheermessen. Gilette is ontzettend populair en dat heeft natuurlijk een rede. De scheermesjes zijn van hoge kwaliteit en ze werken ontzettend goed. Met dit scheermes kan je nauwkeurig langs alle plekken en sla je geen haar over. 

Wilkinson scheermes

Wilkinson heeft een pakket met negen extra mesjes erin. Verder scheert hij ontzettend fijn en blijft er geen enkel haartje zitten. Je krijgt er een gladde huid van en je kan ontzettend lang met een mesje. Dus je kan wel even vooruit met dit handig scheermes.

BathQueen scheermes

BathQueen heeft een speciale safety razor wat betekent dat hij extra veilig is. Zeg maar gedag tegen wondjes en krassen. Daarnaast zitten er wel 20 extra mesjes bij waardoor je er extra lang mee kan doen. Daarnaast kan je zo’n mesje ongeveer 3 tot 6 keer gebruiken.

Cosity scheermes

En het laatste scheermes in dit rijtje is die van Cosity. De mesjes van Cosity gaan extra lang mee, langer dan de gemiddelde scheermesjes. Dit is natuurlijk ontzettend handig. Daarnaast kan je ze ontzettend gemakkelijk schoon maken door de extra ruimte die tussen de mesjes zit. 

Conclusie

Zorg er altijd voor dat je met een scheermes scheert van goede kwaliteit. Je wil je huid natuurlijk niet beschadigen en naast dat de mesjes van slechte kwaliteit voor wondjes kan zorgen, is het sowieso niet goed voor je huid om het te scheren. Daarom is de kwaliteit van groot belang. 

De gehele top 5 beste scheermessen

Veelgestelde vragen

Is scheren slecht voor je?

Scheren is zeker niet goed voor je. Veel mannen scheren hun baard dagelijks maar dit is niet aan te raden. Als je zo vaak scheert probeer het dan te minimaliseren tot om de dag. Ook dit is natuurlijk niet fijn voor je huid, kies daarom een mesje van goede kwaliteit. 

Hoe scheer je het beste?

De meest ideale manier om je huid te scheren is met een natte huid, scheerschuim of scheerzeep en natuurlijk met een scheermes van hoge kwaliteit.

Hoe bescherm ik mijn huid als ik scheer?

Zorg ervoor dat je je huid goed verzorgd. Doe dit doormiddel van scheerschuim of scheerzeep en zorg er ook voor dat je je daarna insmeert met bijvoorbeeld bodylotion of bodycrème. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
Baardborstel

Een baard groeien en onderhouden wordt vaak onderschat, maar er is veel voor nodig. Zo moet je goed je baardhaar verzorgen. Dit kan onder andere met een baardborstel. Maar welke…

Het kopen van een baardstijltang die bij jou past kan erg lastig zijn. Het is erg belangrijk dat je er één kiest die bij jouw huid en baardhaar past. Zo…

Scheerkwast

Scheerkwasten zijn niet makkelijk te kiezen. Er zijn heel veel scheerkwasten die allemaal weer andere kwaliteiten hebben. De ene heeft weer ander haar dan de ander. En ook hebben ze…

Baardtrimmer

Een goede baard- en huidverzorging is erg belangrijk. Het hebben van een goede baardtrimmer kan daarbij niet ontbreken. Door het hebben van een goede trimmer beschadigt de huid niet, maar…

glycerine zeep

Er is niks belangrijker dan goed voor jezelf zorgen. Van heerlijke body butter tot lekkere douchegel waarmee je jezelf kan verwennen. Naast dat het belangrijk is om jezelf te verwennen,…

beste shampoo voor pluizig haar

Ben je op zoek naar de 8 beste shampoos voor pluizig haar? Zorg er dan voor dat je één van de onderstaande shampoos kiest, want zodra je een shampoo koopt…