De 6 Beste Voetenbaden

Door: Erik
Geupdate op:

beste voetenbad

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Om wekelijks de pedicure te bezoeken is misschien iets te veel van het goede. In plaats daarvan kun je ook een voetenbad aanschaffen. Zo kun jij op ieder gewenst moment zelf een pedicure uitvoeren, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Zit lekker achterover en zet het voetenbad aan. Geniet van dit moment en laat alle stress verdwijnen. Maar voordat je van dit moment kunt genieten moet je natuurlijk een voetenbad aanschaffen. Welke is dan eigenlijk het beste? Hieronder zetten wij de zeven beste voetenbaden voor je op een rij.

Inhoudsopgave

Lijst met 6 beste voetenbaden

Beurer Voetenbad

Laat jezelf ontspannen na een lange dag. Zet het voetenbad aan en laat het voetenbad het werk doen. Dit voetenbad heeft namelijk een massagefunctie waarbij het voetenbad gaat trillen. Dit maakt misschien wat veel geluid, maar dat hoort erbij.

Bovendien is het voetenbad ruim genoeg en je krijgt er verwisselbare opzetstukken bij. Daarnaast kun je er ook zout aan toevoegen.

Florevita Voetenbad

Jouw voeten komen herboren uit het voetenbad van Florevita. Zo heeft het voetenbad elektrische massagerollers, zuurstofbubbels en een ronddraaiend puimsteen. De voetspieren worden heerlijk gemasseerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Bovendien heeft het voetenbad drie massagestanden en is deze geschikt tot en met maat 46. Daarnaast kun je de temperatuur regelen tot 48 graden.

Calmenta Voetenbad

Wanneer je last hebt van pijnlijke voeten, is een voetenbad ideaal om aan jouw verzorgingsroutine toe te voegen. Met een voetenbad kunnen jouw voeten namelijk volledig ontspannen. Het badje kan gevuld worden met maar liefst twaalf liter water. 

Bovendien heeft het badje vier roterende wielen, vijf drukpunten en massagerollers. Ook dit badje kun je tot wel 48 graden verwarmen.

Lifeproducts Voetenbad

Laat jouw voeten ontspannen en verbeter de bloedsomloop met het voetenbad van Lifeproducts. Je kunt aan dit badje zelfs zout of etherische oliën toevoegen, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw voetmassage. 

Dit badje kun je verwarmen tot 48 graden. Bovendien heeft het zes massagerollers, een bubbelstraalfunctie en een draaiende steen die het eelt verwijdert. 

Qualita Voetenbad

Vul het voetenbad van Qualita en ga lekker achterover zitten. Dankzij dit voetenbad kun je namelijk even helemaal tot ontspanning komen. Doe eventueel wat essentiele oliën in het water en het zal een heerlijke voetenmassage worden.

Naast dat het ontspannend zal werken, zal het ook de bloedsomloop verbeteren. Bovendien heb je dankzij dit voetenbad nooit meer last van koude voeten, dankzij het infraroodlicht.

Soft & Silky Voetenbad

Zeg maar hallo tegen een ontspannen voetenmassage dankzij het voetenbad van Soft & Silky. Dit bad heeft een infraroodsysteem, tien roterende Tai Chi rollen die ervoor zorgen dat de voeten geprikkeld worden en je krijgt er magnesium vlokken cadeau bij.

Dit alles zal ervoor zorgen dat jouw stresslevel zal zakken en ontspannen gewrichten krijgt. Ook zal dit voetenbad ervoor zorgen dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt.

De voordelen van een voetenbad

Je voeten verzorgen is belangrijker dan je denkt. Zo moet je ontstekingen voorkomen en schone voeten behouden. Een voetenbad is hierbij een echte musthave. Bovendien helpt een voetenbad je ook optimaal ontspannen. En dit bevordert weer de algehele gezondheid, want we weten immers hoe belangrijk het is om te relaxen.

Conclusie

Een voetenbad is een fijn apparaat als je wat meer wil ontspannen. En ontspanning is belangrijk, want zo verminderen we onze stress. Bovendien is een voetenbad goed voor de gezondheid van jouw voeten. Wil jij ook een voetenbad aanschaffen, maar weet je niet zo goed welke? Neem dan nogmaals een kijkje in de onderstaande top zes beste voetenbaden.

Veelgestelde vragen

Waar is een voetenbad goed voor?

Een voetenbad is goed voor chronisch koude voeten, het verbetert de gezondheid van jouw voeten en bovendien bevordert het de doorbloeding. Wist je dat het zelf kan helpen tegen chronische neusproblemen?

Hoe vaak kun je een voetenbad nemen?

Een voetenbad van een half uur is voldoende, net als een tot twee keer per week een voetenbad nemen.

Wat zijn magnesiumvlokken?

Magnesiumvlokken kun je gebruiken in een voetenbad. Dit is goed voor de weerstand, sterke botten en de spieren. Bovendien is dit tijdens de zwangerschap een belangrijke stof.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben de oprichter van BeautyGaze. Afgestudeerd in 2012 af aan het Erasmus Universiteit Rotterdam in International Business, Marketing en Management. Ik houd ervan mensen te helpen zich zeker te voelen over hun uiterlijk. Daarnaast heb ik twee kinderen en woon in Roosendaal.

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…