Altijd fris met de 5x beste wasemulsies

Door: Erik
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Ben jij op zoek naar een wasemulsie met een natuurlijke pH-waarde? Dan kun je eens een kijkje nemen in de onderstaande lijst. Wij hebben hieronder namelijk de beste wasemulsies voor je opgesomd, zodat je zelfverzekerd en fris de deur uit kunt gaan.

Inhoudsopgave

Lijst met 5 beste wasemulsies

Om fris voor de dag te komen kan een wasemulsie een goede oplossing bieden. Hieronder zetten we er vijf voor je op een rij.

Sebamed wasemulsie

Voor iedereen is de wasemulsie van Sebamed een goede uitvinding. Deze zeep- en alkalivrije wasemulsie is perfect voor mensen met een droge huid. Deze zeep zal namelijk voorkomen dat jouw huid zal uitdrogen. Deze wasemulsie heeft een pH-waarde van 5,5.

Lactacyd wasemulsie

De wasemulsie van Lactacyd is een wasemulsie voor de intieme zone. Dankzij deze wasemulsie kun jij op een natuurlijke wijze jouw intieme zone wassen. Deze wasemulsie heeft een pH-waarde van 5,2 en is daarmee geschikt voor jouw intieme zone zonder de pH-waarde te verstoren. 

Australian Bodycare wasemulsie

Voor de optimale vaginale verzorging kun je de wasemulsie van Australian Bodycare aanschaffen. Dit is namelijk een set met drie verzorgingsproducten voor de intieme zone. Het gaat droogte, jeuk, irritatie en een vervelende geur tegen. Na enige tijd van gebruik zul je al gelijk verschil merken.

Aromed wasemulsie

Ook de wasemulsie van Aromed is een wasemulsie voor de intieme zone, voor zowel mannen als vrouwen. Deze wasemulsie zal nare geurtjes voorkomen en zal de intieme zone goed beschermen. Het is een wasgel die bestaat uit biologische ingrediënten.

Lactacyd wasemulsie

Nogmaals een wasemulsie van Lactacyd in dit rijtje, maar dit keer een met een kalmerend effect. Deze wasemulsie is dan ook bedoeld voor vrouwen die roodheid, een branderig gevoel en jeuk ervaren bij de intieme zone. Je kunt deze wasemulsie dagelijks gebruiken.

Zo verzorg jij je intieme zone

Veel vrouwen vragen zich af hoe een juiste intieme verzorging eruitziet. Zo is het belangrijk om alleen de uitwendige intieme zone te reinigen: de buitenkant van de vagina, dus de schaamlippen en de huidplooien. Het inwendige deel, de vagina zelf, maakt zichzelf schoon. 

Maar, hoe maak je dan de uitwendige zone schoon? In ieder geval niet met gewone zeep. Het is belangrijk om hiervoor een geschikte wasemulsie te gebruiken, zoals die hierboven staan opgesomd. Vaak kun je deze wasemulsies dagelijks gebruiken.

Veelgestelde vragen

Wat is een intieme wasemulsie?

Een wasemulsie is een soort zeep geschikt voor je intieme zone. Een wasemulsie gebruik je voor de uitwendige vaginale zone.

Hoe vaak kun je een wasemulsie gebruiken?

Een wasemulsie voor je intieme zone kun je in principe iedere dag gebruiken: dit kan natuurlijk wel per product verschillen.

Waarom mag je de intieme zone nooit wassen met zeep?

De intieme zone mag je nooit wassen met gewone zeep, aangezien gewone zeep de pH-waarde van de vagina kan verstoren. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben de oprichter van BeautyGaze. Afgestudeerd in 2012 af aan het Erasmus Universiteit Rotterdam in International Business, Marketing en Management. Ik houd ervan mensen te helpen zich zeker te voelen over hun uiterlijk. Daarnaast heb ik twee kinderen en woon in Roosendaal.

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…