De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het gebruiken van een toner of zilvershampoo. Er zit alleen wel een verschil tussen een toner en zilvershampoo en dat hebben we hieronder uitgelegd. 

Inhoudsopgave

Bij de kapper 

Vaak zie je nadat je je haar hebt geblondeerd dat de kappers er een toner in zetten om je haar assiger te maken in plaats van zilvershampoo. Kappers gebruiken vaak een toner, omdat een toner net iets krachtiger is dan een zilvershampoo. De toner zet vaak ook de kleur vast in je haar. Toch gebruiken ook veel kappers beide producten. Soms heb je namelijk het geval dat ze eerst een toner toevoegen en later ook nog een zilvershampoo gebruiken om het mooiste effect eruit te halen. 

Na highlights

Vaak zie je dat een toner wordt gebruikt als iemand highlights heeft gezet. Een toner zorgt ervoor dat de highlights nog net iets meer zichtbaar worden. Een toner kan de kleur namelijk nog net iets krachtiger laten overkomen nadat je net de highlights in je haar hebt gezet.

Weinig verschil

Eigenlijk is het verschil tussen zilvershampoo en een toner vrij weinig. Ze hebben beide hetzelfde effect. Beide zijn een soort shampoos met een blauwe kleur die ervoor zorgt dat de gele gloed uit je haar verandert in een wat assige gloed. Toch is een toner net iets anders dan een zilvershampoo. Een toner moet je namelijk uitspoelen, maar je mag na een toner je haar vierentwintig uur lang niet meer wassen. Een zilvershampoo is daarentegen echt een shampoo waar je je haar ook goed mee kan wassen.  

Veelgestelde vragen over zilvershampoo en toner

Is een toner duur bij de kapper?

Je kan bij de kapper kiezen of je nog een toner door je haar wilt na het verven van je haar. Een toner kost zeker wel een paar euro’s meer. Het verschilt wel per haarlengte hoeveel je moet bijbetalen bij de kapper. 

Kan een toner je haar lichter maken?

Een toner kan er niet voor zorgen dat je haar lichter wordt. Een toner zorgt er echt alleen maar voor om je haar assiger te maken. 

Hoe vaak mag je je haar wassen met zilvershampoo?

Het is verstandig om zilvershampoo niet vaker dan twee keer in de week te gebruiken. Het effect van zilvershampoo blijft namelijk best lang hangen. Ook is een zilvershampoo heftiger dan een normale shampoo als je kijkt naar de producten die in verschillende shampoos zitten. 

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…

De beste tips voor het gebruik van zilvershampoo

Zilvershampoo wordt steeds populairder onder de mensen met blond haar. Er zijn ook veel verschillende manieren waarop je zilvershampoo kan gebruiken. Toch weet niet iedereen welke manieren je hiervoor hebt….