Welke ingrediënten zijn een must voor gezichtsverzorging?

Door: Kimberly
Gepubliceerd op:

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Je gezicht is iets waar iedereen vaak als eerste naar kijkt. Het is namelijk iets unieks, want niemand zijn gezicht is hetzelfde. Zelfs het gezicht van een eeneiige tweeling is anders. Het is natuurlijk erg van belang om je gezicht goed te reinigen en dus te verzorgen. Hieronder hebben we verschillende ingrediënten die je nodig hebt voor een goede gezichtsverzorging.

Inhoudsopgave

Hyaluronzuur

Het nummer één ingrediënt dat je nodig hebt voor je gezichtsverzorging is hyaluronzuur. Hyaluronzuur is het product dat je huid vanaf de onderste huidlaag hydrateert. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid minder rimpels krijgt, doordat water zich aan je huid bindt. Ondanks dat het je huid van binnen wordt gehydrateerd, versterkt het ook nog eens je buitenste huidlaag.

Vitamine C

Vitamine C heeft meerdere soorten voordelen. Denk aan het verhelderen van je huid, het beschermen van je huid en het verstevigen van je huid. Vitamine C herstelt je huid vaak van onzuiverheden en acne. Iets wat dus veel mensen rond de leeftijd van vijftien vaak last van kunnen hebben. Ook verheldert de vitamine C je huid een stuk meer. Door de vitamine C straalt je huid dus weer helemaal opnieuw.

Niacinamide

Niacinamide is een ingrediënt dat veelzijdigheid heeft. Niacinamide is een ingrediënt dat pigmentvlekken vermindert en het zorgt ervoor dat je talgproductie op je huid wordt genormaliseerd, waardoor je huid een stuk minder vet wordt en minder zou gaan glimmen. Ook maakt niacinamide natuurlijke huidvetten aan die je huid versterken. Hierdoor verliest de huid minder vocht.

Retinol

Retinol zorgt ervoor dat de vernieuwing van je cellen en je huid verhoogd wordt. Zo wordt het vervangen van verkleuring en het verzachten van je huid een stuk soepeler. Retinol zorgt er ook voor dat je huid verzacht en dat je huid ook een stuk steviger wordt. 

Al deze verschillende producten zorgen ervoor dat je huid een stuk soepeler wordt, meer gehydrateerd wordt, onzuiverheden wegwerkt en het weer meer gaat stralen. Vergeet niet dat deze producten niet per direct effect leveren. Het heeft tijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Zorg er dus voor dat je geduld hebt, want het komt met de tijd.

Veelgestelde vragen

Moet iedereen zijn of haar huid op dezelfde manier verzorgen?

Zeker niet. Ieder zijn of haar huid is anders. Dus niet iedereen heeft dezelfde huidverzorging nodig. Het is belangrijk om op je eigen manier er achter te komen welke producten belangrijk en goed zijn voor jouw huid.

Is het belangrijk dat je je huid verzorgd?

Het is zeker belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Je huid wordt namelijk elke dag blootgesteld aan verschillende soorten stoffen die slecht zijn voor je huid. Het is dus goed om je huid elke dag te reinigen en te verzorgen. 

Wat is echt heel goed voor je huid?

Iets wat zeker belangrijk is voor je huid is het voldoende drinken van water. De celprocessen in je huid vertragen wanneer je ouder wordt. Hierdoor hou je dus moeilijker vocht vast en daarom is voldoende water drinken belangrijk.

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben Kimberly, een studente aan TU Delft die houdt van alles wat met schoonheid te maken heeft. Zelf heb ik twee huisdieren, een kat en een hond, die altijd aan mijn zijde zijn. Als ik niet bezig ben met schoolwerk of bloggen over beauty, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen!

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…