De 5 Beste Krulspelden

Door: Erik
Geupdate op:

krulspelden

Onze selectiecriteria

Onderzochte producten

53

Onderzochte
producten

Bestede uren

41

Bestede
uren

5

Onderzoeken
uitgevoerd

Opmerkingen verzamelt

20

Opmerkingen
verzameld


Zeg maar vaarwel tegen een slappe bos met haar, want krulspelden zijn dé uitkomst. Het klinkt misschien ietwat oubollig, maar niets is minder waar. Krulspelden zijn namelijk handig in gebruik: je zet ze in het haar en het is afwachten geblazen. Dat betekent dat je je handen vrij hebt voor andere dingen terwijl in tussentijd jouw haar aan het krullen is.

Voor iedereen die op een eenvoudige manier krullen in het haar wil, zijn krulspelden een ideale uitvinding. Maar, welke krulspelden zijn dan het beste? Zo zijn er meerdere varianten van de krulspeld. Hieronder lichten wij ze allemaal een voor een toe.

Inhoudsopgave

Lijst met 5 beste krulspelden

Carmen krulspelden

De krulspelden van Carmen zijn niet zomaar krulspelden, het zijn namelijk krulspelden die je kunt verwarmen. Het duurt ongeveer zo’n vijf minuutjes voordat de rollers warm zijn en vervolgens kun je ze gebruiken. Dat zorgt ervoor dat je snel het gewenste resultaat krijgt.

In de set zitten tien rollers: vijf grote van 30 millimeter en vijf kleine van 25 millimeter. Bovendien is dit apparaat overal ter wereld te gebruiken, aangezien het is uitgevoerd in dual voltage. Ook krijg je er klemmen en clips bij om de rollers vast te kunnen zetten.

PrimeAmbition krulspelden

Wanneer je liever niet met warmtebronnen werkt in je haar, kun je ook gaan voor de standaard krulspelden. En bovendien hoef je niet bang te zijn voor het resultaat, want met ‘gewone’ krulspelden bereik je ook een mooie slag in jouw kapsel.

Deze set heeft zes jumbo, zes grote en zes medium krulspelden. Ook krijg je er twaalf haarklemmen bij en een kam. Dat betekent dat je dankzij deze benodigdheden meteen aan de slag kunt. 

BeautyFit krulspelden

Een andere manier om jouw haar zonder warmte te krullen, is met de haarrollers van BeautyFit. Toch zijn deze krulspelden heel anders dan dat je waarschijnlijk voor ogen hebt.

Deze krulspelden zijn namelijk een soort staafjes gemaakt van rubber die je in jouw haar kunt draaien. Dit is helemaal veilig voor jouw haar zonder dat er warmte aan te pas komt. Na ongeveer een uur kun je de staafjes uit het haar halen en je hebt een mooie krul in jouw haar!

Murly krulspelden

Eigenlijk is het product van Murly één grote krulspeld. Dit is een grote staaf die je op jouw hoofd zet, en vervolgens verdeel je jouw haar in tweeën. Deze twee plukken wikkel je om de staaf en je hoeft daarna alleen nog maar te wachten. 

Ook dit is een goede manier om zonder hitte jouw haar te krullen. Om de plukken vast te zetten krijg je er elastiekjes en een haarspeld bij.

BaByliss krulspelden

De krulspelden van BaByliss werken wel op warmte. De krulspelden horen bij een verwarmingselement die je kunt opwarmen. Hierdoor heb jij binnen no time jouw haar gekruld.

Het voordeel van deze verwarmde krulspelden is dat het voorzien is van een keramische coating. Hierdoor zijn de spelden gladder en gaat het zachter met jouw haar om. Zo wordt jouw haar zo min mogelijk beschadigd

Hoe krul je je haar met krulspelden?

Zorg er eerst voor dat je jouw haar hebt gewassen en dat het droog is. Ga met de borstel door het haar en haal alle klitten weg. Verdeel je haar in plukken en zet in deze plukken een krulspeld. Zorg ervoor dat je het haar naar buiten krult voor een goede wave. Zet vervolgens de rollers vast met spelden en je kunt gaan slapen. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, zul je het mooie resultaat zien. Een beetje haarlak erin en het zal goed blijven zitten.

Het is belangrijk om te letten op de diameters van de krulspelden. Kleine krulspelden zijn bijvoorbeeld ideaal als je kleine krullen wil in kort haar of fijn haar. Kies voor een grotere diameter wanneer je grotere krullen wil maken, zoals beach waves.

Conclusie

Er bestaan dus talloze krulspelden waar je uit kunt kiezen. Gelukkig hebben ze allemaal hetzelfde doel: het creëren van krullen! Kies jij voor krulspelden die uit zichzelf warm worden, of kies je voor de ouderwetse manier waar geen warmte aan te pas komt? Hieronder zetten wij nog even de beste krulspelden voor je op een rij.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet je krulspelden laten zitten?

Hoe lang je krulspelden moet laten zitten hangt af van een aantal factoren. Dit hangt af van de lengte van het haar en de dikte van het haar. Je kunt ze bijvoorbeeld een uur laten zitten voor een goede slag, en een hele nacht voor een dikke bos met krullen.

Hoe gebruik je krulspelden?

Maak eerst het haar goed droog en schoon. Verdeel vervolgens het haar in plukken en zet hierin de rollers. Zorg ervoor dat het haar goed geborsteld is. Begin met rollen onderaan de pluk en rol het op tot de bovenkant van het hoofd. Zet vervolgens de krulspelden vast.

Kun je ook slapen met krulspelden?

Ja, kunt ook slapen met krulspelden. Zo word je wakker met een enorme bos met krullen!

Plaats een reactie

Foto van auteur
Gepubliceerd door
Ik ben de oprichter van BeautyGaze. Afgestudeerd in 2012 af aan het Erasmus Universiteit Rotterdam in International Business, Marketing en Management. Ik houd ervan mensen te helpen zich zeker te voelen over hun uiterlijk. Daarnaast heb ik twee kinderen en woon in Roosendaal.

Lees hier meer over ons team.

bol.com

Snelle verzending

Gratis retourneren

Vandaag bezorgd!

Drogisterij Deals bij Bol.com

Kortingen tot 60%! De nieuwste aanbiedingen voor o.a. parfum, make-up, shampoos en nog veel meer.

Recente artikelen
De verschillen tussen zilvershampoo en toner 

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar blond te verven. Toch kan het zijn dat je haar na het verven geel kan uitslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het…

De voordelen van een zilvershampoo

Zilvershampoo wordt met de jaren steeds populairder onder de mensen. Vooral bij mensen met blond of grijs haar is zilvershampoo tegenwoordig onmisbaar. Toch zijn er nog veel mensen die het…

Wat zijn de voordelen van melkzuur?

Als je aan mensen vraagt wat melkzuur is denken veel mensen vaak aan een soort verzuurde melk. Toch is melkzuur ook een heel ander product. Melkzuur is namelijk een huidverzorgingsingrediënt….

Welke haarverzorging past bij jouw haartype?

Iedereen weet dat er heel veel verschillende soorten haartypes zijn. Elk haartype heeft weer een ander haarverzorging nodig. Toch is het voor veel mensen moeilijk om erachter te komen welke…

beste zilvershampoo

Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen die zilvershampoo gebruiken. Zilvershampoo heeft namelijk een goed effect op geverfd blond of grijs haar. Het geeft namelijk een koele gloed aan het kapsel….

Waarom oogverzorging zo belangrijk is

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het verzorgen van hun huid. Toch vergeten genoeg mensen het verzorgen van de ogen. Je ogen hebben namelijk ook gewoon een goede verzorging…